Placinte si strudele
Este un fel culinar care poate fi folosit la prepararea de sandviciuri delicioase, simplu sau in loc de paine, la fel cum se procedeaza si cu turtele traditionale romanesti.
Sau ce poti face cu diverse resturi de prin frigider si cu o punga de paste Rigatonni. Aceasta placinta de paste se prepara foarte repede, dar se termina tot asa. Cantitatile pe carne urmeaza sa vi le
Cernem faina intr-un castron, amestecam cu apa calduta (in care dizolvam sarea) si ulei pana cand se obtine o coca potrivit de moale. Framantam cateva minute pana devine elastica si potrivit de moale,
Se amesteca branza de capra cu cele cinci linguri de zahar si esenta de vanilie. Adaugam faina, oul, ceasca de apa, un varf de sare si se amesteca pana se obtine aluatul. Dupa care aluatul se rupe in
Mirosul cald al strudelului cu legume imi aminteste de copilarie. De-a lungul anilor a mai fost imbunatatit de bunica mea si mai jos iti impartasesc reteta lui.
Puneti toate ingredientele intr-un bol, plus adaugati si un pahar cu apa calduta, si amestecati pana obtineti un aluat. Impartiti aluatul in patru si intindeti-le in foi subtiri. Pot insa fi folosite
Se face un aluat din faina, un varf de sare, o cana de lapte dulce si 1/2 din cantitatea de unt. Se framanta bine si se adauga treptat, in timpul framantarii, cealalta jumatate de unt. Aluatul se da l
Combinati branza crema, dovleacul, zaharul, vanilia si condimentele; amestecati-le cu un mixer de mana la viteza medie pana se amesteca. Adaugati ouale; amestecati din nou pana cand amestecul este uni
Se amesteca faina cu oul, zaharul si sarea. Se adauga margarina topita in prealabil cu putina apa. Se lasa 10 min. In acest interval se curata de coaja merele si se dau pe razatoare. Se presara putina
Daca avem spanac proaspat se curata, spala si toaca. Spanacul congelat se decongeleaza. Cascavalul se rade, iar branza telemea se faramiteaza. Se prajeste ceapa, pana se inmoaie in ulei, apoi se adaug
Cernem faina intr-un castron, amestecam cu apa calduta (in care dizolvam sarea) si ulei pana cand obtii o coca potrivit de moale. Framantam cateva minute pana devine elastica si potrivit de moale, o s
Dovleacul se toaca marunt. Se amesteca cu zahar si cu putina scortisoara dupa gust. Se intinde aluatul. Pe jumatate din suprafata sa se aseaza umplutura de dovleac, si apoi se ruleaza. Se unge suprafa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun