Retete exotice
- Se transeaza cu atentie pastravii in fileuri pentru a se obtine 4 bucati egale - Fiecare fileu de peste se unge cu lapte si apoi se presara pe ambel
1. Spalati fasolea boabe. Puneti-le intr-o oala, acoperiti-o cu apa rece si puneti-o apoi la fiert. Lasati-o sa clocoteacsca la foc mic, cu capac, tim
- Se incinge untul in tigaie si se rumenesc bine bucatile de pui pe toate partile apoi se transfera intr-o tava pentru copt mai mica - Se pun intr-o o
- Se amesteca amidonul de porumb cu vinul alb si se dau la foc pana aproape de clocot, amestecand bine pana ce se ingroasa si compozita devine fina -
- Mierea de albine si apa se pun impreuna intr-un bol de inox si se lasa la foc mic pana ce se amesteca bine. Se ia de pe foc - Se alege o oala deasup
- Se curata catelul de usturoi, se piseaza si apoi se curata si se toaca ceapa verde - Se rumeneste ceapa si usturoiul in unt intr-o oala de supa pent
- Intr-un bol larg de gatit se amesteca porumbul, ardeiul gras si ceapa; - Intr-un alt bol mai mic se amesteca usturoiul, uleiul de masline, zeama de
- Incingem cuptorul la 200 de grade; - Spalam fiecare sfecla bine, o uscam si apoi o plasam pe folie de aluminiu, o stropim cu ulei de masline, sare s
- Se dau toate ingredientele prin procesorul de alimente pentru a se forma o pasta fina si se da apoi la rece intru-un recipient bine inchis pentru a
- In tigaia neaderenta se prajesc migdalele, amestecand constant pana ce sunt rumenite usor pe toate partile apoi se dau deoparte sa se raceasca; - In
- Se spala bine fructele, se curata de coaja si seminte si se taie ca pentru mixer; - Se dau la mixer fructele, semintele, fulgii de ovaz si o cana de
- Se incinge cuptorul la peste 200 de grade si se pregateste o tava patrata cam de 20cm care se unge usor cu ulei vegetal; - Se amesteca la un loc fir
- Se decojesc fructele de avocado si se fac piure intr-un bol de gatit; - Se adauga aici ceapa tocata, rosia tocata, usturoiul, sucul de lamaie si sar
- Se condimenteaza feliile de muschi cu sare si piper; - Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie larga, la foc moderat, si se rumenesc aici feliile
- Incalzim mai intai cuptorul la 175 grade si pregatim o tava de 30x20 cm pe care o ungem usor cu unt - Catofii dulci bine spalati se coc la cuptor pa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete exotice
Folositi condimentele cu arta, nu va zgarciti deloc la bani, acum primeaza calitatea si nu cantitatea.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline