Placinte si strudele
Deliciu pentru weekend! Strudelul acesta este numai bun de gatit sambata si de servit alaturi de o ceasca de ceai ori de cafea aburinda. Surprinde-i pe cei dragi cu o felie de strudel cu nuci pecan!
Spanacul si branza de capra merg foarte bine impreuna, rezultand un preparat gustos si satios.
Transformati clasica placinta cu mere intr-un deliciu cu bacon si cheddar.
Un desert dulce-acrisor de vara, ideal cu o cupa de inghetata de vanilie.
Puteti cumpara aluatul gata preparat pentru placinta sau il puteti coace acasa, in orb, dupa reteta preferata.
Deserturile cu ananas din conserva sunt foarte usor de preparat si se pot gati in orice anotimp.
Serviti placintele cu lapte rece sau cafea fierbinte.
Acest desert englezesc clasic ajunge fara probleme pentru 6-8 persoane. Optional, puteti adauga si putin ghimbir ras.
Pentru varianta vegetariana a acestei rulade, folositi margarina vegetala in loc de unt, inlocuitor pentru ou, lapte de soia si smantana de soia.
Reteta romaneasca de placinta cu dovleac a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
Reteta pentru aceasta placinta cu branza este folosita in Oltenia si a fost preparata la restaurantul Celebration Garden, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Placinta de Ovidenie se prepara in Moldova, fiind un tip de placintele de post, consumate ca fel principal (placinta cu varza) sau ca desert (placinta cu dovleac). Placintele de Ovidenie sunt pregatit
Serviti acest strudel austriac ca aperitiv, sau ca parte a unui fel principal vegetarian. Puteti adauga in compozitie si putina ceapa prajita.
Daca va e pofta de o placinta sarata, incercati si aceasta varianta. Este usor de facut, mai ales daca alegeti sa cumparati aluat de tarta inghetat.
Reteta traditionala de placinta cu verdeturi a fost primita de la Complex Lostrita, Baia Mare (Maramures) si preparata de restaurantul Casa Oprescu in cadrul proiectului ”Descopera traditiile culina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun