Mancaruri cu peste
Folosind aluat si ulei din abundenta, veti obtine un fel de gogosele cu peste, pe care le serviti neaparat cu zeama de lamaie.
Incingeti 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie adanca la foc tare. Adaugati rosiile cherry in strat uniform si lasati-le 2 minute, sa se "ofileasca", fara a le atinge. Adaugati jumatate din patr
Gravlax este o mancare nordica, preparata din somon marinat intr-un amestec de sare, zahar, marar si piper alb.
Amestecati zeama de portocala, mierea, mustarul si otetul. Marinati in aceasta vinegreta cel putin 30 de minute prazul gatit la aburi, impreuna cu ceapa si maslinele. Adaugati cubuletele de portocala
"Minunate la prepararea pestelui sunt lamaia si dafinul, care vor imbogati cu aromele lor gustul pestelui. Ca insotitor gustos al acestei mancari aromate, puteti coace impreuna cu pestele 4 crengute d
Aceasta metoda mediteraneana de marinare (Escabeche) functioneaza grozav pentru pestii albastri (sardine, ansoa, peste-spada etc.) si preparatul tine in frigider o saptamana intreaga. Puteti prepara i
Sotati crevetii (obisnuiti sau imperiali) intr-o tigaie cu ulei, usturoi si ardei iute tocat marunt. Presarati putina sare, dupa gust. Stropiti cu rom si pudrati cu boia de ardei, tot dupa gust. Servi
Amestecati foarte bine intr-un castron tonul, somonul si uleiul. Puteti folosi si robotul de bucatarie, pentru a obtine o compozitie cat mai cremoasa si omogena. Apoi, adaugati praful de copt si pudra
Intr-o punga de plastic puneti faina, sare, oregano si piper cu lamaie. Adaugati si scoicile, inchideti punga si amestecati bine ingredientele dianuntru. Scoateti scoicile din punga si asezati-le pe o
Acest sos dulce-acrisor, dupa o reteta italiana clasica, imbina otetul balsamic cu zaharul, dand un plus de savoare mancarurilor pe baza de peste.
Pentru o cina rapida si sanatoasa, apelati la orez integral si o conserva de ton in suc propriu.
Cartofii se curata de coaja, se spala bine la jet de apa rece. Intr-un vas se pune apa la fiert. Cand apa clocoteste, se introduc cartofii curatati si spalati. Se lasa sa fiarba cca 20 min, iar in ult
Cuisine minceur este o carte cu retete pentru slabit (in limba franceza), editata de Hachette. Cartea include informatii pentru o alimentatie sanatoasa, imagini sugestive si pasii de urmat pentru a ga
Usor si rapid de preparat, usor digerabil, pestele este o varianta agreabila pentru o cina pregatita chiar si in cursul saptamanii, cand suntem mai obositi si ocupati.
Am ales somonul pentru ca aceasta carne are o textura si o culoare deosebite, iar preparatul final are un gust fin si particular.
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun