Mancaruri cu carne
Condimentati crema de branza cu usturoi si verdeturile preferate sau cumparati-o gata asezonata. Serviti cu garnitura de cartofi la cuptor si broccoli.
Aceasta reteta de chiftelute permite foarte bine congelarea, asa ca puteti face o cantitate mai mare. Serviti cu paste cu unt, sos de rosii si parmezan ras. In loc de carne de vita, puteti folosi carn
Acest fel de mancare este inspirat din bucataria mexicana si se serveste cu orez simplu, presarat cu ceapa verde, patrunjel si ou fiert maruntit.
Mancare traditionala in Paraguay, aceasta reteta este o combinatie intre supa si tocanita, se prepara cu carne tocata si se serveste cu parmezan ras.
Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda sa lasati carnea la marinat 2 zile(!), asadar trebuie sa planificati din timp acest fel de mancare.
Serviti aceasta friptura cu garnitura de orez cu legume sau piure. Daca preferati sa o serviti rece, incorporati-o intr-o salata.
Serviti acest fel principal, popular in Mauritius, cu garnitura de orez simplu sau linte.
Friptura Diana a fost foarte populara in anii 50 si se prepara cu carne de vita. Astazi, varianta preferata este cea cu piept de pui.
Muschiul de porc usturoiat este acompaniat perfect de acest sos inedit de rosii si piersici cu ceapa si cimbru.
Reteta frantuzeasca "Piept de rata in sos de portocale" a fost oferita si preparata de Restaurantul Vaporu' si poate fi degustata zilnic la restaurantul din str. Constantin Istrati nr. 2, Bucuresti (v
Spre deosebire de modul in care se prepara gulasul unguresc, in Cehia sosul se ingroasa cu faina. Serviti cu garnitura de piure si salata verde.
Aceasta reteta ceheasca a fost oferita si preparata de The Pub Universitatii si poate fi degustata zilnic la restaurantul din Bd. Regina Elisabeta, nr. 9, sector 1, Bucuresti. Va recomandam sa potrivi
Puteti inlocui alunele de padure cu migdale. Cantitatile date sunt pentru 2 portii.
Serviti aceasta mancare de pui cu piure si fasole verde, condimentand din belsug cu usturoi si ardei.
Aspectuos si delicios, acest fel de mancare inspirat din bucataria spaniola se serveste de obicei cu jumatati de ou fiert tare.
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata