Mancaruri cu carne
Gustul unic si dulceata prazului fac din aceasta tocanita de vitel cu praz un deliciu culinar.
Aceasta friptura in aluat cu ciuperci este o varianata mult mai simpla si mai ieftina, zic eu, la muschiul Wellington.
Daca esti in criza de mancare, dar si de bani, iti recomand un fel pricipal foarte consistent. Pulpa cu legume in sos de bere poate fi pregatita cu ce ai prin congelator plus cele din camara.
Taiem carnea in felii cu grosimea de 2-3 cm, le prajim in ulei, la foc iute, cate 5 minute pe fiecare parte. Le luam din tigaie si le punem pe un platou cald si le pastram acoperite la cald. In uleiul
Pana sa inlocuiesc carnea de porc sau de vitel cu cea de pui, imi placea acest ultim tip de carne. Din pacate, in ultimul timp, carnea de pui mi se pare o idee cam fada. Daca si voi patiti acelasi luc
Curatam carnea de vita de pielite si tendoane, o spalam, o scurgem bine de apa si o stergem cu un servet de bucatarie. O taiem in cubulete cu latura de 2 cm si o prajim, la foc mare, in 50g unt pana s
Celebru in intreaga lume pentru fragezimea sa, puiul Adobo este un preparat de origine filipineza foarte gustos si deloc dificil de preparat.
Sosul care complimenteaza pieptul de curcan in aceasta reteta merita toata lauda, rezultand la final un preparat usor si delicios, surprinzator prin gustul sau exotic.
Foarte fraged si bine imbracat in arome, muschiuletul de purcel in sos de smochine nu are nevoie de multe introduceri deoarece gustul sau va vorbi de la sine.
O reteta filipineza autentica, rosiile umplute cu carne de vita constituie un preparat complet, care poate fi servit la ocazii drept fel principal, la fel cu obisnuim noi, romanii, sa servim ardeii um
In cazul in care v-ati cam plictisit de clasica friptura cu garnitura de piure de cartofi, va recomand un piept de rata cu piure de verdeturi.
Acest pui cu stafide si caise constituie o modalitate mai gustoasa de a prepara clasicele pulpe de pui. Aroma dulce a stafidelor si a caiselor imbogatesc savoarea carnii de pui.
Gogosarii umpluti cu carne de curcan sunt o alternativa foarte gustoasa atunci cand ti-e pofta de o mancare cu o umplutura de carne tocata, insa nu ai rabdarea sau indemanarea necesare pentru a inveli
Pentru ca venirea primaverii se intampina cu urzici, imi permit sa va recomand o reteta de ciocanele de pui cu piure de urzici.
O reteta filipineza autentica, rosiile umplute cu carne de vita constituie un preparat complet, care poate fi servit la ocazii drept fel principal, la fel cu obisnuim noi, romanii, sa servim ardeii um
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun