Mancaruri cu carne
Puiul Kiev a fost inventat in Moscova la inceputul secolului 20, iar numele i se datoreaza stilului ucrainean de gatit.
Intr-o tigaie, topiti untul si 1 lingura de ulei, adaugati ceapa si usturoiul si caliti usor 2-3 minute, dupa care adaugati orezul. Adaugati frunzele de rozmarin impreuna cu vinul, un polonic cu supa
Cand serviti pastele, puteti completa paleta de arome a acestui sos cu patrunjel proaspat tocat si parmezan ras.
Aceasta este versiunea rapida (1 ora) a unei clasice retete franceze de tocanita, gustoasa si aromata. Serviti cu cartofi copti si unt.
Aceasta reteta italiana este gata in mai putin de jumatate de ora si se potriveste de minune cu o garnitura de broccoli sau paste.
Piept de curcan in foitaj, umplut cu ciuperci champignon si gem de merisoare (sau fructe de padure).
Aceasta tocanita cremoasa se poate servi cu paste, orez sau cartofi, asezonata cu ierburi proaspete sau seminte de susan prajite.
Serviti acesti ficatei ca aperitiv, sau cu garnitura de orez cu ou. Daca vreti, puteti prepara ficateii pe gratar si chiar infipti pe frigarui.
In maximum 30 de minute, aveti gata o cina delicioasa si... chiar simpla. Chiar daca pare sofisticata, nu e cazul s-o pastrati deoparte pentru ocazii speciale.
Pentru a da pastelor o textura aparte si pentru a nu apela si aici la branzeturile clasice, se pot presara pe deasupra firimituri de paine prajita, amestecate cu o conserva de sardine in ulei, marunti
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. Adaugati usturoi, ceapa, crenvursti taiati bucatele si ardei gras. Asezonati cu sare si piper. Tineti pe foc pana cand se inmoaie ceapa si
Pregatirea umpluturii: Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga ficateii de pui si se prajesc pana cand nu mai iese sange din ei atunci cand se inteapa cu un cutit. Se scot ficateii si se lasa sa se
Curcanul la cuptor este piesa de rezistenta a unei mese festive in sezonul rece. Desi suna pompos, nu este atat de greu de preparat, iar platoul pe care se serveste curcanul poate fi ornat foarte usor
Taiati pieptul de pui cubulete si lasati deoparte. Amestecati bine toate ingredientele (cu exceptia puiului si a susanului) intr-un castron suficient de mare. Adaugati cubuletele de pui in castron si
Taiati lamaia si o portocala in jumatati, iar pe cea de-a doua portocala o cojiti doar. Portocala cojita o dati prin razatoare intr-un castron, pentru a obtine pulpa, iar din jumatatile celeilalte por
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun