Mancaruri cu carne
Reteta este primita de la Pensiunea Octogon din Dumbrava Rosie (Neamt), in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de Russenart Communications in parteneriat cu Arpis si
Reteta armeneasca de pui marinat, servit cu sos de iaurt sau smantana.
Aceasta tocanita de pui se face foarte usor, in 30 de minute, cu destul de multe masline, un element aparte specific Algerului. Se serveste cu orez sau cuscus cu seminte de rodii.
Aceasta reteta germana este gata in mai putin de o ora si ii puteti adauga, dupa gust, ceapa sau alte legume rase. De asemenea, puteti completa amestecul de firimituri, cascaval si smantana cu seminte
Aceasta cina in stil italian se prepara usor, rapid si este cu siguranta gustoasa.
Va prezentam mai jos varianta moderna de preparare a bulzului ciobanesc. Reteta este primita de la Pensiunea Octogon din Dumbrava Rosie (Neamt), in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare ro
Pentru aceasta reteta de pui in sos de usturoi, puteti folosi brandy spaniol in loc de sherry. Se poate servi ca fel principal sau ca gustare, cu crutoane.
Incercati aceasta reteta de omleta pentru un mic dejun copios. Serviti cu foccacia peste care presarati branza rasa, alaturi de o cafea si un suc fresh de portocale.
Reteta olteneasca "Mancare de castraveti murati" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu br
Cu o carne de vita buna, nu trebuie sa va faceti griji de rezultatul preparatului la gratar. Pentru o marinata mai picanta, puteti adauga fulgi de ardei iute sau putina pasta harissa.
Un preparat rapid la gratar, usor dulce si condimentat, ideal de servit cu o garnitura de legume si/sau orez simplu.
Ati gatit orez simplu si vreti sa-l transformati intr-o mancare deosebita? Cu omleta, pui si gin, se rezolva imediat!
Reteta "Gulii umplute" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta a fost
Originea acestui preparat este disputata intre mai multe restaurante SUA si Claridge's din Londra si se poate servi cu paste, orez, legume sau ca topping pentru cartofi copti.
Marinata balsamica ii da puiului o culoare inchisa si un gust dulce-acrisor. Incercati si cu piept de pui, si cu pulpe inferioare (ciocanele), si serviti cu salata verde si cartofi copti cu unt.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun