Mancaruri cu carne
Spalati maslinele inainte de a le pune in tigaie, ca sa nu innegreasca friptura de iepure.
Aceasta reteta italiana a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti
Untul de arahide da un gust usor dulceag acestui burger. Il puteti folosi cu incredere si in alte sandvisuri cu carne, daca va place combinatia de dulce, sarat si picant.
Reteta traditionala cubaneza care a servit drept inspiratie foloseste pentru marinata numai otet, fara vin alb. Alegeti proportiile de vin si otet dupa gust, dar retineti ca in total sa folositi 250 m
Preparati in avans marinata pentru pui si va bucurati de pulpe la gratar condimentate, ideale de servit alaturi de o garnitura sau o salata usoara, cum ar fi rucola cu zeama de lamaie si ulei de masli
In reteta clasica italiana, puiul este prajit si dat apoi la cuptor cu branza si sos de rosii. Astazi, am ales o varianta mai sanatoasa, in care pieptul de pui este direct copt.
Cantitatile date sunt pentru 4 portii de fel principal, de servit cu sparanghel sau garnitura preferata de legume.
In Peninsula Scandinava aceste chiftelute se servesc in mod traditional cu gem de merisoare, care poate fi inlocuit cu gem de coacaze rosii, dar puteti omite fara probleme acest detaliu.
Cantitatile date sunt pentru 28-30 de chiftelute gustoase, in care se foloseste un amestec de carne de pui cu carne de porc si putin bacon.
Reteta este inspirata de Jamie Oliver, puiul la cuptor fiind aromat cu salvie si lamaie din belsug.
Aceasta varianta de tocana ungureasca este fara cartofi sau galuste. Serviti pe pat de orez sau taitei cu ou.
Aceasta reteta de tocana este folosita in Muntenia si a fost preparata la restaurantul cu specific romanesc Casa Oprescu, in cadrul campaniei "Descopera traditiile culinare romanesti!".
Serviti pieptul de pui marinat pe pat de orez brun fiert in supa de pui.
Reteta de gulas ardelenesc a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
De Revelion, e recomandat sa servim preparate mai lejere, ca sa ne revenim dupa mancarurile grele de Craciun. Pastram, totusi, culorile traditionale si preparam un piept de pui cu cirese si varza crea
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata