Aperitive
Apelati la un aperitiv usor atunci cand sunteti in criza de timp!
Puteti incerca aceasta reteta si cu branzeturi mai exotice, precum Camembert sau Roquefort.
Recomandare pentru aperitiv: barcute de ardei capia umplute cu branza, invelite in bacon si date la cuptor.
In numai 20 de minute, obtineti o gustare delicioasa... Se serveste fierbinte!
Daca v-ati plictisit de maslinele pe care le gasiti in comert, le puteti marina acasa cu propriul amestec de condimente.
Oricand aveti nevoie de un aperitiv rapid, apelati cu incredere la mozzarella, rosii cherry si busuioc.
Dati o nota dulceaga hummus-ului clasic cu ajutorul cartofilor dulci copti. Condimentele recomandate completeaza perfect gustul, facand aceasta pasta potrivita pentru orice combinatie doriti.
Serviti salata de pepene galben cu crutoane din branza greceasca halloumi, prajite in ulei cu usturoi. Inedit si delicios!
Vreti o salata de vara inedita? Incercati aceasta combinatie de pepene rosu cu avocado, ceapa rosie, patrunjel si zeama de lime!
Ideal pentru pachetelul de la serviciu sau ca gustare, hummus-ul este acum imbunatatit cu rosii deshidratate, usturoi si oregano.
Aceasta reteta frantuzeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Vaporu' si poate fi degustata zilnic la restaurantul din str. Constantin Istrati nr. 2, Bucuresti (vis-a-vis de Parcul Carol).
Condimentati painea obisnuita cu ulei, rosii si usturoi si obtineti o gustare potrivita pentru orice moment al zilei.
Cantitatile date sunt pentru 2 portii de aperitiv de sezon, dar le puteti servi si pe post de garnitura.
Serviti un aperitiv frantuzesc delicios, cu parmezan, bacon si patrunjel. Umpluturi recomandate: fulgi de ton cu ou fiert si maioneza / somon afumat cu crema de branza si marar.
Indicatiile sunt date pentru a obtine oua albastre si violet, cu ajutorul verzei rosii. Nuanta difera in functie de cat de mult lasati ouale in apa colorata de varza. Pentru rosu inchis, folositi coaj
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline