Deserturi diverse
Blatul este fara galbenusuri, iar pentru umplutura se poate folosi (din belsug) orice gem preferat, dulceata, crema de ciocolata, de castane, de vanilie... Cand serviti rulada, pudrati-o cu zahar.
Desert raw delicios si sanatos, pe care-l puteti adapta dupa bunul plac. Incercati reteta si cu seminte de floarea-soarelui, de dovleac, cereale, migdale si diverse sortimente de nuci, iar pe post de
Reteta de pasca italiana, decorata cu oua de prepelita. Pentru un plus de efect, puteti vopsi ouale, la fel cum faceti cu cele traditionale, de gaina. Daca nu vopsiti ouale de prepelita, nu este nevoi
Oua de Paste fara... oua si gluten, un desert delicios si surprinzator, gata in numai 15 minute!
Aceste gustari traditionale din Tara Galilor se servesc de obicei calde, cu unt si gem.
Reteta "Clatite banatene" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si este pri
Acesti biscuiti se fac in mod traditional cu 1 parte zahar, 2 parti unt si 3 parti faina de ovaz, dar astazi se foloseste in general faina alba.
Aduceti laptele la fierbere. Clatiti orezul cu apa rece, scurgeti si adaugati-l peste lapte impreuna cu pastaia de vanilie. Amestecati usor pana cand laptele incepe sa fiarba din nou, apoi reduceti te
Ingredientele sunt suficiente pentru a acoperi un tort patrat cu latura de 20 de cm, iar glazura fondanta rezultata poate fi folosita cu succes in loc de martipan.
Chec pufos cu ciocolata si vanilie. Puteti adauga colorant in compozitia cu vanilie, pentru un aspect mai placut al desertului.
Serviti acest desert fierbinte, impreuna cu iaurt natural (preferabil, grecesc) sau crema de vanilie facuta in casa.
Puteti alege ce arome de suc doriti, dar pastrati numarul de 4 (mai ales la coloranti), pentru a spori impactul vizual.
Delicioasa crema "dulce de leche" este aici umplutura unui sandvis de biscuiti de casa pufosi.
Datorita iaurtului, acest chec este foarte pufos, fara pic de oua sau unt!
Racoriti-va cu acest sorbet de sezon dupa o masa picanta sau grea. Usor intepator, il puteti servi si cu putina votca.
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta