Deserturi diverse
Aceasta omleta dulce se inrudeste intrucatva cu clatitele americane pufoase. O puteti servi stropita cu putin lapte condensat indulcit si scortisoara.
Servit cu fructe proaspete, acest iaurt copt este absolut delicios. Aveti nevoie de o pastaie de vanilie, iaurt, smantana, lapte condensat si 6 vase ceramice mici (ramekin).
Gemul facut in casa are o savoare aparte si este foarte sanatos. Incercati si aceasta reteta cu portocale rosii si lamaie, pentru un desert aparte.
Reteta este pentru 20 de mini-checuri, dar puteti folosi si forme de briose sau tavi de cozonac. Trebuie doar sa ajustati timpul de coacere.
Reteta este desavarsita cu nuci macadamia, dar le puteti inlocui fara problema cu nuci obisnuite.
Reteta mediteraneana "Panna Cotta cu fructe de padure" a fost oferita şi preparata de Cucina di Eleni si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific mediteranean si italian din str. Stefan
Biscuitii de casa isi fac loc si pe masa de Halloween in forme "infricosatoare" obtinute cu ajutorul acestui set de decupatoare.
De Halloween, serviti biscuiti de casa infricosatori, sub forma unor degete insangerate, cu unghii din migdale.
Colacii de Samedru se dau de pomana impreuna cu fructe si coliva de Samedru.
Clasicele bezele se pot aroma cu cafea si devin apoi cosulete cu crema de ciocolata.
O gustare rapida si sanatoasa, foarte potrivita si pentru micul dejun!
Cand gasiti smochine proaspete, nu ezitati sa le incercati si puneti deoparte si un borcan de dulceata. E absolut delicioasa!
Cantitatile sunt pentru 2 portii de desert, iar siropul aromat in care se tin strugurii poate fi folosit apoi pentru insiroparea unui blat.
Reteta germana "Mar in foietaj" a fost oferita si preparata de Bierhaus67 si poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Erou Iancu Nicolae, nr. 67A.
Reteta veche pentru "Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova" era folosita in satele din Moldova la finalul secolului 19. Reteta a fost preparata de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager in cadrul Campan
La gatit, inlaturati orice urma de pielita, os, grasime sau coaja care sa curme brusc apetitul oaspetilor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita