Torturi si tarte
Pe cat de poetic suna numele acestui tort, pe atat de gustos si este ! Si pentru ca inca mai ninge afara, tortul nins se potriveste de minune.
Bucataria franceza este cea mai sofisticata si rafinata din lume. Imi permit sa va prezint o reteta de origine franceza – tort cu bezea cu nuci, struguri si pepene galben. Este o reteta de tort puti
Aceste minitarte colorate cu fructe iti aduc zambetul pe buze intr-o zi innorata de toamna.
Imi permit sa va prezint o reteta de tarta cu gem si struguri, ideala in sezonul de toamna.
Imi permit sa va prezint o reteta delicioasa de tarta aromata pe care o veti adora cu siguranta.
Fiind plecata cam toata ziua la serviciu, imi este foarte greu sa respect toate cele trei mese. Pentru ca nu m-am plictisit de covrigi, biscuiti sau alte prostii, mi-am pregatit in weekend o tarta cu
Se mixeaza bine ingredientele pentru blat, adaugand ultima data faina amestecata cu praful de copt si cacaoa pudra. Apoi se toarna intr-un vas de sufleu si se da la cuptorul incins cam 25 de minute, l
Chiar daca sezonul prunelor este pe sfarsite, este bine sa profitati de ultimele fructe care se mai gasesc pe tarabe si sa pregatiti apoi un desert deosebit- tarta cu prune si nuci.
Tortul cu piersici sau nectarine este un desert excelent care nu poate fi refuzat de nimeni. Aluatul pufos si parfumul fructelor zemoase fac tortul cu piersici sau nectarine o combinatie irezistibila.
Tarta cu mure este un desert potrivit pentru orice moment. Cu siguranta va va inveseli si va va incanta gustul ei parfumat.
Vara e sezonul fructelor iar desertul pe care vi-l propun, tarta cu prune, va fi unul savuros.
Blatul 1. se separa albusurile de galbenusuri 2. albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul 3. se amesteca lejer albusurile cu galbenusurile 4. se cerne faina impreuna cu cac
Blatul de rulada : Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , apoi se adauga in ordine, mixand cate putin dupa fiecare ingredient adaugat, zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt si cacaoa , n
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare, dupa care se pun galbenusurile pe rand. La sfarsit faina amestecata cu
Prajitura cu branza si cartofi este cea mai indicata pentru pofticiosii care vor ceva pufos, dulce si aromat.
Preparati intai mancarea care sta bine la frigider si, la final, tot ce necesita gatitul la minut.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita