Usoara si sanatoasa
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu o lingurita de sare. Dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa si ii pasam, adaugand putin
Amestecam piureul de castane cu untul topit, 125 g zahar, 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile batute spuma. Turnam amestecul in 4 castr
Batem ouale si le amestecam impreuna cu laptele. Taiem painea felii pe care le dam prin amestecul de ou si lapte. Tocam ceapa si o calim in unt, adaug
Vinetele coapte, surse de zeama, le tocam marunt impreuna cu franzela, inmuiata o clipa in apa rece si stoarsa bine imediat. Adaugam ceapa rasa fin, c
Taiem vinetele cu un cutit inoxidabil in bucati si le oparim in apa cu sare, apoi le scurgem si le prajim, pe rand in ulei. In acelasi ulei prajim si
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii punem intregi la fiert in apa cu putina sare si cu semintele de chimen. Este bine sa alegeti cartofi mai mi
Taiem telemeaua in bastonase, le punem intr-un castronel, le stropim cu ulei si le presaram cu chimen. Le lasam sa se patrunda. Coacem capatanile de u
Curatam si spalam bine legumele. Taiem prazul in bucati de 2 cm. Il punem intr-o cratita la calit in ulei. Cand prazul incepe sa se ingalbeneasca, ada
Se coc vinetele, de preferat la flacara aragazului ca sa se elimine cat mai multa zeama amara, dupa care se curata sub jetul de apa rece pentru a inde
Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Incalzim uleiul intr-o cratita si punem carnea sa se rumeneasca. Adaugam cepele intregi, curatate si le
Ungem o forma de copt cu unt. Spalam piersicile, le taiem felii si le asezam in forma. Peste ele turnam compozitia formata din oua batute, lapte, coaj
Desfacem broccoli si conopida si buchetele aproximativ egale ca marime. Fierbem buchetelele impreuna in apa sarata, timp de 5 minute. Punem buchetele
- Se incinge uleiul de masline la foc mediu intr-o tigaie larga si inalta si se adauga aici ceapa tocata, morcovii tocati, siropul de rodie si chimion
Fierbem cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare 15 minute. Scurgem apa si, dupa ce se racesc, ii curatam de coaja si ii taiem felii. Separat, taiem ce
Amestecam branza de capra impreuna cu doua treimi din semintele de anason, cu mierea si cu un praf de piper. Decupam foile rotund, punem pe fiecare pu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si sanatoasa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun