Sos
Cu totii stim ca lavanda este o planta minune atunci cand e vorba de combaterea insomniei si a starilor nervoase. Datorita proprietatilor sale, se fol
Celebrele sosuri frantuzesti dateaza din Evul Mediu. La inceputul secolului al XIX-lea, bucatarul Antonin Careme a incercat sa adune cat mai multe ret
Amestecati ingredientele pentru salata intr-un castron. Bateti cu telul ingredientele pentru sos si turnati peste salata, amestecand bine. Foto: Cooki
Pentru a fi tot timpul binedispusi si pentru a avea o silueta de invidiat, trebuie sa avem grija ce mancam. Este adevarat ca abia rezistam preparatelo
Castravetele se curata de coaja si seminte si se taie in 4 pe lungime, dupa care se feliaza subtire. Intr-un castron, se amesteca foarte bine toate in
Fierbeti ouale tari, decojiti-le si taiati-le cubulete. Clatiti caperele, lasati-le la scurs, dupa care le tocati. Tocati fin mararul si frunzele de p
Incingeti untul intr-o tigaie adanca pana se face spuma, dar nu-si schimba culoarea. Intr-un castron mic, bateti galbenusurile cu zeama de lamaie, sar
Intr-o tigaie adanca, puneti bucatelele de ardei iute, acoperiti cu apa si lasati pe foc pana se inmoaie. Adaugati otetul, sosul de soia si alunele si
Taiati pieptul de pui cubulete si lasati deoparte. Amestecati bine toate ingredientele (cu exceptia puiului si a susanului) intr-un castron suficient
Mai intai, scurgeti foarte bine bucata de tofu: inveliti-o in servete de hartie si asezati ceva greu deasupra pentru a forta stoarcerea. Repetati proc
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un vas mic, amestecati sarea, nucsoara si scortisoara. Puneti cotletele de porc pe un fund de lemn si
Curatati cartofii, morcovul si dovlecelul. Pasati cartofii si ceapa intr-un piure fin si omogen. Turnati piureul obtinut intr-o sita, deasupra unui va
Intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre tare, gatiti carnatii maruntiti, pana se rumenesc. Indepartati excesul de grasime. Scadeti focul la mediu si a
Incingeti o lingura de ulei de masline intr-un vas antiaderent, la foc mediu. Presarati pe fileurile de somon putina sare si piper si gatiti-le aprox.
Topiti untul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adaugati crema de branza si pudra de usturoi, amestecand cu un tel de inox pana la omogenizare. Adaug
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sos
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata