Sos
Opariti frunzele de busuioc 5-10 secunde intr-o oala cu apa care fierbe. Clatiti-le apoi sub apa rece. Scurgeti frunzele si presati-le cu grija sa ind
Indepartati pielita de pe fileuri, dupa care le maruntiti manual intr-un castron, mai fin sau mai grosier, dupa cum preferati textura pastei. Adaugati
Amestecati toate ingredientele intr-o craticioara medie la foc mediu spre tare si aduceti la fierbere. Micsorati flacara si fierbeti inabusit 12 minut
Amestecati toate ingredientele intr-un castron si turnati marinata obtinuta peste carnea pe care vreti s-o gatiti a doua zi. Acoperiti si dati la rece
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Asezonati puiul cu sare si piper (pe dinafara si pe dinauntru). Incingeti untul intr-o tava adanca cu capa
Continuam seria de sfaturi pentru gatit preluate din emisiunea Hell's Kitchen (SUA) cu sfaturi pentru preparat sosuri, paste, oua si lactate: Sosuri -
Se face o marinata din vin rosu, condimente si ulei, in felul urmator: Se pune o ceasca si jumatate de vin intr-un bol. Se adauga 2 lingurite de ulei
Puneti pastele la fiert. Prajiti chiftelutele in putin ulei pana se rumenesc uniform si se patrund. Scoateti chiftelutele din tigaie. Adaugati ceapa i
Topiti untul intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ciupercile si lasati pe foc pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Adaugati vinul si l
Intr-un blender sau robot de bucatarie, puneti tofu si laptele de cocos si procesati pana devine o compozitie cremoasa si omogena. Daca vreti sa ajust
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti muschiul de vita cu ulei de masline. Asezonati-l peste tot cu sare si piper negru din belsug. Asigu
Amestecati untul cu ghimbir, zeama de lamaie si sos de soia pana se omogenizeaza si lasati deoparte. Incingeti o lingura de ulei de masline (15 ml) in
Amestecati toate ingredientele intr-un borcanel etans si agitati bine. Serviti cu crochete de pui sau peste. Foto: Flickr
Intr-o craticioara de sos, puneti 60 ml lapte cu cele 4 lingurite de faina. Amestecati cu telul. Adaugati restul laptelui si sarea si amestecati. Aduc
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sos
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun