Sos
- Se incinge cuptorul la 190 de grade; - Se taie carnea de vita in cubulete mici si se prajeste in putin ulei intr-o tigaie larga si neaderenta pentru
- Se feliaza cele doua vinete in felii rotunde, se spala, se freaca cu sare si se lasa la scurs pentru aprox. 10 minute; - Intr-un platou se presara f
- Se maseaza bine carnea de vita cu sare, piper si ienibahar; - Se pregateste o tigaie mai grea din fonta sau una neaderenta, se topeste tot untul si
Dam prin masina de tocat carnea, ardeii, ceapa, usturoiul, mararul si painea. Amestecam totul cu cele 4 oua, sare dupa gust. Daca vrei sa fie mai pica
Fierbem cartofii si sfecla separat. Cand sunt gata, scurgem legumele de apa si le punem intr-un castron. Le sfaramam cu furculita si adaugam oul, un p
Curatam carnea de tendoane si o punem la fiert, in bucata intreaga, in apa cu sare si chimen. Curatam si radem hreanul pe razatoarea mica, apoi il pun
Curatam aripioarele, le parlim putin la flacara aragazului, le spalam si le scurgem de apa. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul
Curatam pulpa de pielite, o spalam si o taiem fin feliute subtiri (circa 4-5mm). Curatam ardeii de cotoare si seminte, ii spalam si ii taiem in bucati
- Se combina toate ingredientele intr-o oala larga, neaderenta, si se trage un prim clocot, la foc mediu; - Se reduce focul la minimum si se lasa sa f
Punem intr-o cratita ceapa tocata, rosiile taiate si caperele. Adaugam uleiul, sarea si ardeiul iute. Lasam sa fiarba 30 de minute. Fierbem pastele co
Inmuiem painea in apa. Curatam si taiem marunt ceapa si usturoiul. Radem fin cascavalul. Taiem sunca si rosiile din conserva in cubulete, iar maslinel
1 Se incinge binisor o tigaie mai larga pentru prajit, neaderenta, in care se adauga mici chiftele de carne tocata, fara a le amesteca, pentru a le pe
Se aseaza rosiile bine spalate intr-un recipient larg de gatit si se taie marunt aici. Se adauga apoi ardeii iuti de chile, copti anterior si fara sem
Inabusim carnea timp de 1-2 minute cu uleiul si 3-4 linguri cu apa. Adaugam treptat 100ml apa fierbinte, condimente dupa preferinta si fierbem la foc
Gratie numarului mare de bucatarii traditionale din intreaga lume, in prezent numarul sosurilor care pot fi preparate ca ingredient pentru diferite fe
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sos
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta