Sfecla
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Sterilizati borcanul (de 1 litru) si capacul si lasati sa se raceasca. Intepati ouale cu o scobitoare. Umpleti borcanul cu oua. Turnati sucul de sfecl
Se coc in cuptor sfeclele rosii. Se taie marunt ceapa, morcovul si cartofii. Se face o dirasala din oua si smantana. Se pun la calit zarzavaturile, ap
Macinati fin alunele in robotul de bucatarie. Taiati celelalte ingrediente in bucatele: sfecla rosie, avocado, ceapa verde si rosiile. Daca nu aveti r
1. Salata verde - consumul regulat previne anemia si osteoporoza; - se crede ca mai poate preveni afectiunile cardiovasculare, Alzheimerul si chiar ca
Curatati sfecla si taiati-o cubulete. Coaceti sfecla la 190 grade Celsius aprox. 30-45 de minute, sau pana devine suficient de moale cand o intepati c
Pentru acest aperitiv proaspat, colorat si irezistibil de original, aveti nevoie de rabdare si indemanare, dar efectul este garantat! Reteta este prez
Intr-o oala, incalziti 250 ml apa. Adaugati sarea si frunza de dafin si amestecati pana se dizolva sarea. Luati de pe foc si lasati sa ajunga la tempe
Toamna se culeg roadele pentru care am muncit 3-4 luni, dar se si pregateste terenul si se fac insamantarile necesare pentru anul viitor. In anumite c
Cartofii se curata de coaja si se taie in cubulete. Ceapa se curata si se taie marunt. Friptura rece, ramasa de la alte mese, se taie si ea cubulete i
Sfecla se curata de coaja si se taie in cubulete. Ceapa, telina, morcovul si varza se curata si se taie marunt. Cateii de usturoi se curata si se taie
Sfeclele se spala si se pun la fiert la foc moderat timp de 20-25 min. Dupa acest interval, se scot din apa si se se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au
Fierbeti sau coaceti cele doua sfecle rosii. Dupa ce se racesc, curatati-le de coaja si taiati-le in doua. Telina curatiti-o de coaja si taiati-o de a
Ceapa tocata fin se inabusa in putin ulei si se sareaza dupa gust. Se lasa pe foc redus sa se inabuse aproximativ 15 min, amestecand continuu si se ad
- Incingem cuptorul la 200 de grade; - Spalam fiecare sfecla bine, o uscam si apoi o plasam pe folie de aluminiu, o stropim cu ulei de masline, sare s
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sfecla
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun