193135987363285

Retete traditionale

Home» Retete traditionale
Retete traditionale - Sarlota cu nuca de cocos (Pudim)
- Incalzim mai intai cuptorul la 176 grade; - Se aleg apoi 12 forme de briose, se ung cu unt si se presata pe fund cu putin zahar; - Se combina apoi s
Retete traditionale - Placinta cu boabe de porumb
- Se incalzeste cuptorul mai intai la 176 de grade; - Se pun toate ingredientele uscate intr-un bol si se amesteca apoi se adauga cu incetul laptele,
Retete traditionale - Prajitura Maria Luisa
- Se incalzeste cuptorul la 176 de grade - Se pregatesc 3 tavi rotunde cu diametrul de 20cm care se ung usor cu unt si se pudreaza cu faina - Se amest
Retete traditionale - Terina cu ciuperci de padure
Spalam ciupercile si le lasam la scurs. Pastram deoparte 4-5 ciuperci de aceeasi dimensiune (este preferabil sa fie de inaltimea tavii in care prepara
Retete traditionale - Branza topita Fondue
- Se pregateste o oala/tigaie inalta din fonta sau o oala tip Fondue, daca aveti la dispozitie; - Intr-un bol de gatit mai larg se amesteca bine branz
Retete traditionale - Sos de mere nemtesc
- Se combina toate ingredientele intr-o oala larga, neaderenta, si se trage un prim clocot, la foc mediu; - Se reduce focul la minimum si se lasa sa f
Retete traditionale - Ceapa rosie marinata in zeama de lamaie
- Se pune ceapa intr-un bol termorezistent si se toarna pe deasupra apa clocotita pana ce este acoperita toata ceapa. Se lasa asa un sfert de ora si a
Retete traditionale - Tocanita georgiana
Fierbem carnea si ficatul in apa cu sare si le lasam la scurs. Dupa ce se racesc, le taiem bucatele si le rumenim in unt. Tocam alunele, zdrobim ustur
Retete traditionale - Curry cu sparanghel
- Se dau prin razatoare usuturoiul si ghimbirul si se piseaza bine; - Se spala bine sparanghelul, se curata si se taie in sectiuni de 3 cm; - Se taie
Retete traditionale - Retete de la bunica: Papanasi fierti
Se amesteca intr-un castronas branza cu ouale, pana cand se obtine o pasta cremoasa. Se adauga o lingura de faina si gris. Se ia in palme cate o canti
Retete traditionale - Curcan la cuptor
Se curata, se spala bine, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si se lasa sa stea astfel o ora, pentru a absorbi sarea. Se aseaza intr-o tava larga



Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Nu uitati de aperitivele de regim precum broccoli, salata verde sau sparanghel acompaniate de un sos usor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Chana dal
Dal este un fel de mancare specific Indiei si zonelor invecinate, care se realizeaza din legume boab...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Curcan. O pasare mare, a carei carne, cand este mancata la anumite sarbatori religioase, are proprietatea caracteristica de a atesta pietatea si recunostinta. Intamplator, este o mancare destul de buna"
Ambrose Bierce
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro