Retete traditionale
- Se pot prepara mai intai cartofii prajiti deoarece snitelele de cas se gatesc foarte repede; - Intr-o tigaie neaderenta se incinge uleiul; - Se preg
- Se dizolva drojdia si zaharul in putin lapte cald si se lasa asa cam 5 minute pana ce drojdia incepe sa fermenteze; - Se amesteca cu faina si sarea
Punem lintea la fiert intr-o oala cu apa. O cana cu linte are nevoie de o cana si jumatate de apa in care sa fiarba. Lasam lintea la fiert in jur de 3
- Se separa galbenusurile din cele 5 oua. Albusurile se pastreaza separat pentru mai tarziu; - Se incinge cuptorul la 175 grade; - Se amesteca galbenu
Punem la fiert 4l de apa cu putina sare. Cand da in clocot, adaugam ceapa taiata marunt, prazul rondele si uleiul. Adaugam radacinoasele, cu exceptia
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade; - Se curata sardinele, se spala bine si se lasa cu burta despicata larg, in forma de fluture; - Se plaseaza
Spalam vanata si o taiem felii subtiri, in numar cu sot. Presaram cu sare feliile de vanata si le lasam 10-15 minute la scurs, dupa care le presam uso
- Se spala si se feliaza varza nu prea subtire ca sa poata fi plasata in tava la cuptor; - Se incalzeste cuptorul la 160 de grade si se pregateste o t
- Se dizolva drojdia cu putin zahar in apa calda; - Se infierbanta laptele, se adauga apoi untul, se amesteca si se lasa pana ce ajunge caldut; - Se a
- Se pun toate ingredientele intr-o tigaie mai larga si inalta cu apa cat sa cuprinda bine varza si se trage un prim clocot; - Se reduce focul la mic,
- Se spala bine capsunile se taie in doua si se pun la fiert in apa cu amestecul de cuisoare si scortisoara; - Intre timp se amesteca faina si smantan
- Se alege o tigaie larga si se pune la topit untul in uleiul de masline; - Se adauga usturoiul tocat si se rumeneste aproximativ 1 minut; - Se adauga
- Se gateste la foc mic mai intai orezul in lapte cu lingurita de sare pana ce orezul este moale si compozitia se ingroasa. Dureaza de regula cam 1h 3
- Se curata si se spala foarte bine aripioarele de pui, apoi se ung usor cu ou batut, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie mai larga pan
- Se pune laptele intr-o oala nu prea mare si se aduce la clocot, la temperatura medie; - Se da oala deoparte, se adauga zaharul si galbenusurile de o
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete traditionale
Nu uitati sa introduceti si un meniu vegetarian alternativ in meniul final.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline