Retete traditionale
Curatam salata si o spalam bine. O lasam la scurs. Taiem fiecare capatana in sferturi si le punem intr-un bol mare. Amestecam intr-un vas la foc potri
Curatam cocosul, il parlim la flacara, il spalam si il taiem in bucati potrivite. Curatam legumele, le spalam si le taiem in cubulete. Punem intr-un c
Radem portocalele si apoi le stoarcem. Stoarcem si jumatate de lamaie. Taiem cojile ramase in patratele de 3-4cm. Topim untul intr-o tigaie larga si a
In relativ putine locuri de pe glob se mai servesc inca in mod regulat preparate exotice pe care cu greu ti le poti imagina, iar acolo unde se practic
- Se incinge cuptorul la peste 200 de grade; - Se curata, se spala si se taie prazul marunt; - Se rumeneste bine prazul la foc mic pentru 10 minute in
- Se incinge cuptorul la 190 de grade; - Se taie carnea de vita in cubulete mici si se prajeste in putin ulei intr-o tigaie larga si neaderenta pentru
- Se feliaza cele doua vinete in felii rotunde, se spala, se freaca cu sare si se lasa la scurs pentru aprox. 10 minute; - Intr-un platou se presara f
Conform informatiilor de care dispunem pana la aceasta data, in Grecia antica exista o oarecare civilizatie alimentara, servindu-se si in acele vremur
Amestecam intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pana obtinem o
Taiem ceapa si ardeiul marunt. Dam morcovii pe razatoare si feliem ciupercile. Le calim in ulei de masline. Taiem rosiile cubulete si le adaugam la ca
Taiem ceapa marunt si o calim foarte putin intr-o lingura cu ulei. Adaugam ardeii tocati fin si ghimbirul dat pe razatoare. Punem carnea de gaina desp
- Se spala foarte bine mazarea si se lasa la scurs; - Intre timp se rumeneste ceapa in uleiul de masline; - Se adauga apoi rosiile tocate marunt, maza
- Se taie mai intai branza in felii nu mai groase de 10 mm; - Se incinge untul in tigaia neaderenta si se pun aici feliile de branza, reducand putin f
- Se curata morcovii si prazul, se taie apoi in cubulete mici si se toaca fin telina; - Se incinge uleiul intr-o oala de supa, se rumenesc usor legume
Fierbem cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi le curatam de coaja. Taiem in cuburi marunte ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia. Radem in st
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete traditionale
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun