Retete traditionale
- Se rumeneste usturoiul si ceapa in cele 2 linguri de ulei pana ce ceapa se inmoaie; - Se adauga restul de ingrediente, se da focul la mic si se lasa
- Se amesteca foarte bine intr-un bol mai mic zeama de lamaie, scortisoara si mierea de albine si se da apoi deoparte; - Intr-un bol mai mare de salat
- Se dizolva mai intai drojdia uscata in apa intr-un bol inalt si apoi se adauga tot aici laptele, zaharul si untul topit amestecandu-se totul omogen;
- Se incinge cuptorul la 180 de grade; - Se taie capacele de la rosii si se extrag cu mare atentie semintele si pulpa cu ajutorul unei lingurite, dar
Mod de preparare: - Se incinge cuptorul la 180 de grade; - Se taie capacele de la rosii si se extrag cu mare atentie semintele si pulpa cu ajutorul un
Ungem o forma de tarta cu 150g unt. Presaram deasupra 125g zahar tos. Curatam de coaja merele, le taiem in sferturi si rondele si le asezam in forma,
- Se taie capacele la ardei, se elimina semintele si se spala foarte bine sub jet de apa rece; - Se umple apoi pana la 2/3 fiecare ardei gras cu branz
Frecam untul cu zaharul pana cand obtinem o compozitie cremoasa, usor spumoasa. Adaugam oul, batut putin inainte si continuam si amestecam. Adaugam fa
- Se incinge cuptorul la 180 de grade; - Se curata ceapa, se spala si se toaca nu prea marunt; - Se curata rosiile de coaja si se taie cubulete - Se p
- Se plaseaza piersicile bine spalate in apa clocotita si se lasa la foc mic pentru mai putin de 1 minut; - Se ia de pe foc si se lasa la racit. Apoi
- Se indeparteaza coaja fructelor de mango si samburii, apoi se taie fiecare fruct in cubulete de aprox. 3 cm; - Se amesteca intr-un vas larg si inalt
- Morcovii se taie in felii subtiri si apoi se pun la clocot intr-o oala unde vor sta pana ce devin moi; - Se curata ceapa, se spala, se taie la jumat
Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm grosime, apoi cu o forma rotunda cu diametrul de 10cm, decupam rondele din aluat. Jumatate din rondelele obtinut
Curatam si spalam prazul, apoi il tocam marunt si il calim 10 minute in 50g unt, pana cand se inmoaie, dupa care adaugam supa de pui. Curatam cartofii
Incalzim untul si punem zarzavatul curatat si taiat in feliute. Amestecam din cand in cand, ca sa nu se prinda de vas. Cand sunt pe jumatate prajite,
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete traditionale
Ce este masa de Craciun fara o pastrama de porc delicioasa servita familiei si invitatilor?
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline