Retete exotice
- Se dau prin razatoare usuturoiul si ghimbirul si se piseaza bine; - Se spala bine sparanghelul, se curata si se taie in sectiuni de 3 cm; - Se taie
- Intr-o tigaie neaderenta inalta se plaseaza ceapa tocata, ardeii pisati, curcuma, laptele de cocos si sarea si se aduce totul la clocot; - Se adauga
- Se curata scoicile, se spala, se procedeaza la fel si cu crevetii si apoi se toaca fin; - Se prajesc intr-o tigaie neaderenta cu putin ulei scoicile
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jo
- Se spala fileul de peste in apa rece, se lasa la scurs, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si se pune deoparte pe un platou; - Se toaca ceapa si m
Feliem pestele foarte subtire (folosim un cutit foarte bine ascutit, lung si subtire) si punem feliile pe un platou. Amestecam sucul de lime cu salota
1 Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie neaderenta, se adauga ceapa si se gateste usor, pana ce devine translucida; 2 Se adayga apoi orezul, se
1 Se pregatesc mai intai bucatile de anghinare prin indepartarea tulpinii de la baza (se pastreaza totusi tulpinile taiate pentru mai tarziu!), apoi p
1 Se spala spanacul bine si se pune in tigaie la gatit, cu cele 2 linguri de ulei de masline, putina sare si putina apa. Se gateste spanacul pana ce e
1 Intr-o tigaie nu prea inalta se pune uleiul de masline, maslinele, usturoiul tocat, caperele si pestisorii ansoa, se adauga apoi 3 linguri de apa si
1 Conopida trebuie spalata foarte bine, taiata mai mic si fiarta in apa cu sare pana ce este patrunsa; 2 Se pregateste o tigaie neaderenta, suficient
1 Se spala bine ficateii de pasare sub jet de apa si se plaseaza imediat intr-o tigaie mai inalta si neaderenta, fara a se mai scurge de apa; 2 Se ada
1 Se incinge cuptorul la peste 200 de grade; 2 Se oparesc rosiile timp de aproximativ 20 de secunde in apa clocotita cu sare, dupa care se scufunda im
Se amesteca la procesorul de alimente usturoiul, nautul, tahini, zeama de lamaie, apa si uleiul de masline. Se amesteca pana la omognizare completa, a
1 Se incinge binisor o tigaie mai larga pentru prajit, neaderenta, in care se adauga mici chiftele de carne tocata, fara a le amesteca, pentru a le pe
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete exotice
Completati-va setul de ustensile de gatit daca situatia o cere.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline