Retete exotice
- Se amesteca la un loc nucsoara, scortisoara, praful de ghimbir si cel de vanilie si se pun apoi in apa la fiert, pana aproape de primul clocot, ames
- Se prajesc carnatii cu ceapa si usturoiul intr-o tigaie larga, la foc mediu (carnatii trebuie sa fie scosi din pielita lor si sa elimine cat mai mul
- Se taie muschiuletul de porc in 8 felii egale si se presara fiecare felie cu putina sare, se preseaza usor intre palme si se plaseaza pe un platou p
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade; - Se spala bine fileurile de pastrav, se lasa putin la scurs si se freaca usor cu sucul de la 2 parti din la
- Se spala fasolea bine si se lasa putin la inmuiat in apa, apoi se gateste pana ce boabele sunt moi si se scurge, pastrandu-se apa in care au fiert;
- Se spala bine capsunile se taie in doua si se pun la fiert in apa cu amestecul de cuisoare si scortisoara; - Intre timp se amesteca faina si smantan
- Se alege o tigaie larga si se pune la topit untul in uleiul de masline; - Se adauga usturoiul tocat si se rumeneste aproximativ 1 minut; - Se adauga
- Se curata si se spala foarte bine aripioarele de pui, apoi se ung usor cu ou batut, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie mai larga pan
- Se prepara pastele ca de obicei si se dau deoparte pe platoul de servit; - Intr-o tigaie larga si inalta se incalzeste uleiul la foc mediu si se toa
- Se incalzeste cuptorul la 200 de grade - Intr-un bol de gatit se amesteca crevetii cu zeama de lamaie si se lasa apoi deoparte la marinat - Se incin
- Se incalzeste cuptorul la 176 de grade - Se pregatesc 3 tavi rotunde cu diametrul de 20cm care se ung usor cu unt si se pudreaza cu faina - Se amest
- Se pregateste o oala/tigaie inalta din fonta sau o oala tip Fondue, daca aveti la dispozitie; - Intr-un bol de gatit mai larg se amesteca bine branz
- Se combina toate ingredientele intr-o oala larga, neaderenta, si se trage un prim clocot, la foc mediu; - Se reduce focul la minimum si se lasa sa f
- Se pune ceapa intr-un bol termorezistent si se toarna pe deasupra apa clocotita pana ce este acoperita toata ceapa. Se lasa asa un sfert de ora si a
- Se amesteca fulgii de ovaz cu laptele intr-un bol, se acopera apoi si se lasa la frigider fie peste noapte, fie macar cu 2 ore inainte de a servi mi
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete exotice
Folositi condimentele cu arta, nu va zgarciti deloc la bani, acum primeaza calitatea si nu cantitatea.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline