Retete exotice
1 Se incalzeste cuptorul la aprox. 150 grade Celsius 2 Intr-o tigaie inalta se incalzesc pana la punctul de fierbere laptele, smantana si zaharul 3 Se
1 Pregatiti o tava de aprox. 30X20 cm ungand-o cu unt topit 2 Pregatiti foile astfel incat sa incapa perfect in tava 3 Asezati cu grija cate o foaie i
1 Curmalele se fac piure la mixer si se amesteca apoi cu faina si untul la viteza medie 2 Laptele praf se pregateste la foc pana ce ajunge la clocot s
1 Se combina intr-o oala cu capac laptele de nuca de cocos, apa, zaharul, sarea si piperul; 2 se amesteca pana ce se dizolva zaharul; 3 se pune pe foc
1 Pregatiti gelatina in apa fierbinte si puneti-o deoparte; 2 Batetit albusul de la oua si puneti-l la frigider pana ce e ferm; 3 Faceti o compozitie
1 Indepartati pielita de pe toate fructele alese si taiati toate fructele in cubulete mici; atentie: ananasul este bine sa fie scobit cu atentie pentr
1 Luati o oala de supa si adaugati 2 linguri de ulei; apoi adaugati ceapa, usturoiul, ghimbirul (se poate pune radacina taiata nu prea marunt deoarece
1 Amestecati toate ingredientele pentru sos intr-un vas mic si amestecati pana ce reusiti sa dizolvati bine zaharul brun; 2 Daca aripioarele sunt prea
1 Curatati fructele de mango si indepartati pielita si samburii apoi feliati-le marunt si bagati-le la mixer sau intr-un recipient unde pot fi pregati
1 Bateti mai intai bine ouale, apoi adaugati laptele de nuca de cocos si zaharul amestecand pana ce se dizolva tot zaharul; 2 Adaugati faina si sarea
1 Taiati bostaneii in doua si curatati-i bine de seminte; 2 Puneti bostaneii intr-o tava si acoperiti-i cu apa apoi lasati-i la cuptor pana ce se patr
Prajitura din nuca de cocos 1 Alegeti o tava rotunda si ungeti-o cu putin unt, pregatind si cuptorul la o temperatura de 180 de grade Celsius; 2 Separ
1 Incalziti bine cuptorul (160-165 grade Celsius e numai potrivit); 2 Topiti intai untul, la foc mic, intr-o tigaie mai incapatoare; 3 Fie folositi un
1 Se poate folosi gratarul (in aer liber) sau cuptorul (acasa). Temperatura trebuie sa fie constanta si sa se situeze cam pe la 180 de grade Celsius;
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete exotice
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun