Retete mediteraneene
Rosia si maslinele se curata de coaja, iar pulpa de rosie si pulpa de masline se taie marunt. Caperele si busuiocul se toaca, iar un ardei iute se tai
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit bine, se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul marunt si se pune
Se taie legumele felii. Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul. Se lasa la prajit 5
Fileul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie. Crevetii se curata, iar lamaia verde (lime) se taie in sferturi
Se rumenesc foile de placinta la foc mic in cuptor (aproximativ 10 minute - in functie de cuptor). Intre timp, se bate cu mixerul smantana cu zaharul
Se ung cotletele cu ulei. Se pun pe gratarul incins, se intorc, se adauga sare si piper. Se servesc cu sos din fructe de padure si rosii cherry.
Se curata midiile in felul urmator: se pun intr-un vas cu apa rece. Alaturi se pune alt vas cu apa rece. Se ia fiecare midie si se curata tragand de e
Se incalzesc intr-o cratita smantana, laptele, zaharul si batonul de vanilie. Apoi, se adauga putina gelatina si se toarna compozitia in forme. Dupa i
Curatam ceapa si o tocam marunt. Crestam ardeiul iute pe lung, ii indepartam semintele, il spalam si il tocam marunt. Incingem intr-un vas 2 linguri d
Curatam prazul, usturoiul si spanacul. Spalam spanacul in mai multe ape si il oparim. Taiem prazul in rondele si usturoiul marunt. Intr-o oala cu volu
- Se rumeneste ceapa tocata in tigaie pana ce devine translucida si apoi se adauga apa si restul de ingrediente, mai putin rosiile; - Se amesteca, se
Conform informatiilor de care dispunem pana la aceasta data, in Grecia antica exista o oarecare civilizatie alimentara, servindu-se si in acele vremur
Spalam si curatam bine crevetii, ii condimentam cu sare si piper dupa gust. Batem cele 2 oua, adaugam apoi mararul tocat, si mai punem putina faina pa
Provenind, asa cum ii spune si numele, de la popoarele din bazinul Marii Mediterane aceasta dieta este specifica sezonului cald incluzand din abundent
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Retete mediteraneene
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata