Piept de pui
Taiati pieptul de pui cubulete si lasati deoparte. Amestecati bine toate ingredientele (cu exceptia puiului si a susanului) intr-un castron suficient
Intr-un vas mediu, amestecati zaharul, otetul si ardeii iuti, apoi adaugati ingredientele ramase. Spalati bucatile de piept de pui cu apa rece si usca
Se incalzeste cuptorul. Pieptul se taie in lamele. Intr-un castron se face amestecul din verdeata, boia, nuca de cocos, suc de lamaie, sare si piper m
Pentru inceput, se pun in vas feliile de lamaie taiate fin. Se presara peste ele putina sare, chimenul pisat si cimbrul. Dispuneti uniform peste felii
Cele doua varietati de pepene galben (cu coaja zgrunturoasa si de tip Turkestan) se curata de coaja si se taie in felii. Gemul de portocale se amestec
Pieptul de pui se taie in doua si apoi in felii, la fel se taie si pulpele. Lamaile se scot din borcan si se clatesc la jet de apa rece pentru a inlat
Se face un amestec din otet de mere, zahar, lapte si fulgi de nuca de cocos, ceapa tocata, usturoi pisat, sos de soia, boia de ardei iute si scortisoa
Cuptorul se preincalzeste la 190ºC. Mancarea se prepara intr-un vas din sticla termorezistenta care se unge in prealabil cu putin ulei. Bucatile de pi
Feliile de paine se taie in cubulete. Intr-o tigaie se inmoaie un cub de unt si se rumenesc aceste crutoane timp de cateva minute. Se scot din tigaie
Pieptul de pui se taie in doua pe lungime si apoi fiecare jumatate in lamele. Ceapa se curata de coaja si se taie si ea in lamele fine. Mierea se ames
Se fierb legumele la abur. Pieptul de pui se fierbe si, dupa ce se raceste, se toaca foarte marunt. Se toaca marunt si castravetii in otet. Se amestec
Pieptul de pui se curata, se spala, se taie longitudinal in doua, i se indeparteaza partea osoasa si se marineaza intr-un vas in care am pus 2 linguri
Carnea de pasare sta la baza unor preparate delicioase si poate fi gatita in cele mai variate feluri, dar este nevoie si de putina experienta culinara
Pieptul de pui se unge cu ulei, cu zeama de lamaie, se sareaza si se asaza intr-un vas acoperit sa se marineze pentru o ora intr-un loc racoros. Patru
Cu ajutorul unui cutit, bucatile din piept de pui (cate unul pentru fiecare persoana) se cresteaza pentru ca marinata sa-i patrunda bine. Intr-un bol
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Piept de pui
La masa oferiti alternativ cosuri cu paine alba, dar si paine integrala/de secara.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita