Pentru gatit
In general, se considera ca anghinarea este mai greu de pregatit si preparat. Dar nu este chiar asa. Trebuie doar sa stii cate ceva despre ea si sa pu
Retetele de peste la gratar sau la cuptor sunt ideale pentru zilele in care am ramas in pana de idei sau cand avem musafiri neasteptati la usa. Pentru
Prin macerare se intelege inmuierea sau ruperea in bucatele a fructelor si legumelor, sub actiunea unui lichid. Uneori, este confundata cu marinarea.
Deglasarea este o metoda prin care se pregateste sosul pentru friptura. Ea consta in turnarea unui lichid rece intr-o tigaie fierbinte pentru a despri
De multe ori am gasit mentionat intr-o reteta: Coace pana cand e gata sau Cand e gata, scoate din cuptor. Dar cum ne dam seama ca sunt coapte? Ca sa n
De ce sa pregatesti fructe la gratar, in loc sa le consumi proaspete? Pentru ca sunt delicioase atunci cand sunt caramelizate in zaharul propriu, isi
Pastele e prilejul perfect de a iesi la iarba verde. Ce poate fi mai placut decat sa te bucuri de primavara, alaturi de familie si prieteni si un cos
In Sambata Mare, bucatariile sunt invadate de tot felul de arome, care mai de care mai imbietoare. Sarmalele, ciorba, friptura, drobul sunt fie in ara
In mod traditional, crestinii vopsesc oua de Paste. Culoarea predominanta este rosul, ea simbolizand jertfa, sangele curs din Trupul Lui Iisus Hristos
De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca friptura de miel. Mai suculenta sau mai uscata, mai crocanta sau mai moale, ea poate fi servita atat simpl
Se intampla adesea sa ne apucam de gatit, dar sa realizam, la un moment dat, ca ne lipsesc untul sau laptele. Ce facem? Folosim un substitut! Si ce al
Una dintre cele mai cunoscute retete de Paste consta in oua umplute. Ce poate fi mai frumos decat sa-ti impresionezi musafirii cu un platou de oua del
Mai putin cunoscut in bucatarie este untul clarificat, cunoscut si sub denumirea de ghee. Tehnica pregatirii lui este originara din Asia de Sud, fiind
Oparirea legumelor sau a fructelor consta in tinerea lor in apa clocotinda in jur de 30 secunde, apoi racirea sub un jet de apa sau intr-un vas cu ghe
Cuscusul este o mancare traditionala a berberilor (un grup etnic din Africa de Nord), fiind intalnit cu precadere in Libia, Algeria, Tunisia si Maroc.
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pentru gatit
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline