Pentru gatit
Astazi gatim cu mere! Intr-adevar, sunt cele mai banale fructe care se gasesc la noi, dar intotdeauna exista mici trucuri datorita carora mancarurile
Despre mancarea chinezeasca s-a tot spus ca e picanta, ca e dificila fata de bucataria europeana, ca se bazeaza doar pe orez etc., dar pana nu incerci
Cat de greu e sa faci o ceasca de ceai? Pui apa, pui plicul, amesteci, scoti plicul si gata! Cu siguranta, cu totii spunem asta! Sa stii, insa, ca exi
Andivele fac parte din familia cicorii si au un gust mai amar. Cel mai adesea sunt folosite pentru prepararea aperitivelor si a salatelor. Nu contin g
Credeai ca numai din arahide se poate face unt? Ei bine, si din migdale. Daca ai adoptat stilul vegan ori, pur si simplu, vrei sa-ti diversifici alime
Pregatirea unor sosuri poate fi usor riscanta atunci cand nu ai experienta sau crezi ca nu e cine stie ce lucru. Doar amesteci niste ingrediente pe fo
Tofu este un produs care se obtine prin inchegarea laptelui de soia. Intrucat nu e de origine animala, e foarte des utilizat pentru gatirea retetelor
Ghimbirul este cunoscut si folosit inca din Antichitate, atat in medicina, cat si in gastronomie. Se spune ca marinarii chinezi mancau bucatele de ghi
Stim bine ca nimeni nu s-a nascut atoatestiutor si ca din greseli invatam, dar... daca e sa tragem invataminte din ceva, mai bine sa fie din experient
Telina este o planta folosita foarte des in bucatarie, pentru a da aroma mancarurilor, incadrata in categoria super-alimentelor. Grecii antici o consi
Ciupercile fac parte din categoria alimentelor usor si repede de gatit. Nu e mare lucru sa sotezi putina ceapa, apoi sa pui ciupercile in tigaie, sa t
Sfecla rosie este unul din alimentele pe care fie le folosesti des in bucatarie, fie le eviti pe cat posibil. Cel mai adesea e consumata cruda, sub fo
O data la cateva zile te intorci de la cumparaturi cu o sacosa plina. Unele alimente trebuie duse in camara, altele puse in frigider. Se intampla, ins
Turmericul (sau curcuma) este un condiment cunoscut de cel putin 2000 de ani, fiind folosit de evrei si ca aliment, si ca planta medicinala. Culoarea
Pastarnacul este similar cu morcovul, dar are o aroma mai dulce si mai apropiata de cea a nucilor. E recoltat abia dupa primul inghet intrucat se cred
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pentru gatit
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline