Miez de nuca
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Pastrati ciocolata la rece cat timp preparati restul ingredientelor. Puneti toate ingredientele, mai putin
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma de copt de aprox. 10 x 20 cm si tapetati-o cu faina. Intr-un castron mare, amestecat
Rupeti broccoli buchetele si gatiti la aburi cateva minute pana se inmoaie putin. Pulsati in blender toate ingredientele in afara de broccoli si sherr
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma de chec si tapetati-o cu hartie de copt. Lasati-o deoparte. Puneti untul si zaharul
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt 5 vase ramekin si lasati-le deoparte. Tapetati cu hartie de copt o tava intinsa si intindeti
Aduceti laptele cu smantana la fierbere la foc mediu. Adaugati treptat malaiul si amestecati cu telul. Micsorati flacara. Lasati pe foc 10-20 de minut
Amestecati iaurtul cu coaja de portocala si dati la rece. Amestecati toate fructele intr-un castron mare. Inainte de a servi, adaugati miezul de nuca
Puneti miezul de nuca si uleiul intr-o tigaie adanca, la foc tare. Imediat ce incepe sa sfaraie uleiul, micsorati flacara. Prajiti miezul de nuca pana
Preparati aluatul din ingredientele date si incorporati ghimbirul, migdalele si miezul de nuca. Intr-o farfurie intinsa, amestecati semintele de susan
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. Ungeti o tava pentru 12 briose. Intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre mare, amestecati merele, zaharul brun
Amestecati ingredientele uscate (zahar, faina, sare, bicarbonat de sodiu) intr-un bol. Adaugati ingredientele umede (oua, banane, unt) si mixati bine.
Decupati 8 cerculete de aluat pe dimensiunea formelor de mini-tarta (formele folosite in aceasta reteta au diametrul de 12 cm). Asezati aluatul in for
Se rumenesc foile de placinta la foc mic in cuptor (aproximativ 10 minute - in functie de cuptor). Intre timp, se bate cu mixerul smantana cu zaharul
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu, sarea si miezul de nuca. Intr-un castron separat, frecati untul
Pentru crusta: Procesati primele 4 ingrediente in robotul de bucatarie, pana e macinat fin miezul de nuca. Adaugati untul si mixati pana se formeaza f
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Miez de nuca
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun