Masline
Puneti iaurtul intr-o sita acoperita cu tifon si lasati la temperatura camerei aprox. 4 ore. Intr-o oala de 3 litri, incingeti 75 ml de ulei si sotati
Tocati salata, pe care o veti folosi ca pat pentru restul ingredientelor. Intr-o tigaie adanca, rumeniti usor miezul de nuca. Daca aveti nuci pecan, c
Pe un pat de salata verde se pun morcovii si varza tocata. Cantitatile pentru aceste ingrediente sunt dupa gustul fiecaruia. Presarati boabele de faso
Se pregatesc in cateva minute, ai nevoie de foarte putine ingrediente si sunt o gustare ideala. Acestea sunt bruschetele. Pe langa faptul ca te ajuta
Ungeti aluatul de pizza cu ulei de masline si presarati pe deasupra sare de mare (sau alta sare grunjoasa) si un amestec de ierburi aromatice (de ex:
Se curata ouale care au fost bine fierte si se paseaza intr-un bol cu furculita sau se dau prin razatoarea mica. Se adauga: mustarul, untul moale, sar
Aceasta salata traditional marocana se prepara foarte usor, urmand indicatiile din cartea de bucate Salate - 60 de retete simple pentru toate anotimpu
Amestecati zeama de portocala, mierea, mustarul si otetul. Marinati in aceasta vinegreta cel putin 30 de minute prazul gatit la aburi, impreuna cu cea
1. Mac - are efect sedativ; - trateaza anumite afectiuni ale aparatului respirator (tuse, astm, gripa etc.); - reduce nivelul colesterolului rau; - in
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Rupeti conopida in buchetele mici, taiati maslinele in jumatati si tocati usturoiul, dar nu prea fin. Scur
Pentru reusita realizarii acestui pui umplut, va puteti aduce aportul de imaginatie si puteti sa-l umpleti conform dorintelor fiecaruia. Reteta tradit
Pieptul de pui se taie in doua si apoi in felii, la fel se taie si pulpele. Lamaile se scot din borcan si se clatesc la jet de apa rece pentru a inlat
Mozarella se taie in cuburi mici. Vanata se spala si se sterge de apa si apoi se taie si ea in cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul iar cand acesta
Ouale fierte tari se curata de coaja. Se taie in patru cu ajutorul unui cutit cu lama subtire. Se asaza intr-o farfurie adanca. Se prepara sosul vineg
Intr-o cratita se pune uleiul si carnea la inabusit, amestecand in continuu pana ce se evapora apa din carne. Se adauga ceapa tocata fin si se inabusa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Masline
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun