Masline
Fierbeti melcisorii in apa cu sare si ulei. Clatiti sub jet de apa rece si lasati la scurs. Cand pastele s-au racit, amestecati cu tonul, smantana si
Ingcingeti intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre tare, 2 linguri de ulei de masline. Puneti faina intr-o farfurie intinsa, asezonati puiul cu sare,
Fierbeti pastaile in apa sarata cam 8-10 minute. Scurgeti si lasati sa se raceasca. Amestecati patrunjelul, maioneza si chimenul intr-un bol mic. Adau
Amestecati toate ingredientele si dati-le prin blender pana obtineti consistenta dorita. Daca pasta este prea uscata mai adaugati ulei de masline. Ser
Folositi 4 boluri in care sa aranjati salata verde. Peste salata, adaugati feliile de ou si de rosii. Peste maioneza se adauga chimenul, patrunjelul,
Marinati ceapa si portocalele in ulei, impreuna cu otetul, usturoiul si condimentele, timp de 1 ora. Adaugati salata verde si maslinele si amestecati
Rumeniti puiul in unt. Adaugati usturoiul curatat si lasat intreg, sofranul si condimentele si sotati 10 min. Adaugati apa sau supa de pui si fierbeti
Fierbeti caracatitele apa cu sare 20-25 min sau pana cand se inmoaie. Scurgeti si lasati sa se raceasca putin, apoi acoperiti si lasati sa se aseze 45
Data viitoare cand mergi la supermarket, nu uita sa pui in cosul de cumparaturi si niste masline. De ce? Pentru ca sunt sanatoase! Nu degeaba maslinel
Scurgeti boabele de fasole si puneti-le intr-o cratita mai mare. Acoperiti cu apa fara sare inca 2.5 cm deasupra boabelor. Puneti capac si fierbeti 1
Ceapa se curata si se fierbe intreaga. Se da apoi la rece si i se scoate miezul. Se realizeaza apoi o compozitie din: nucile pisate bine in piua, pain
Pestele se pune in apa calduta ca sa se desareze bine. Daca e nevoie, se schimba apa. Se pune la fiert, se scoate si, dupa ce s-a racit, se dezoseaza
Puneti orezul pe o farfurie si presarati toate legumele pe el. Pregatiti un dressing cu uleiul, otetul, usturoiul si sarea si turnati peste salata. Fo
Curatati cateii de usturoi si taiati-i in jumatati. Taiati lamaia in 8. Scurgeti si clatiti maslinele; taiati un capacel la capatul fiecarei masline.
Fierbeti oul pana devine tare (aprox. 10 minute) si pastrati doar galbenusul. Cu un cutit bine ascutit, taiati maslinele in bucatele. Amestecati bine
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Masline
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun