Masline
Casul de oaie se tine la sarat doua zile,timp in care se intareste si poate fi taiat cubulete de un cm. Gogosarul se taie cu taierorul de legume multi
Se pregatesc mai intai rosiile, taind un capac in partea lor superioara si golindu-le complet de seminte si pulpa. Se pun apoi la scurs, cu gura in jo
Infasuram usturoiul si rosiile in folie de aluminiu si le coacem la cuptor. Intre timp, taiem vinetele in felii cu grosimea de 5cm. Le oparim cateva m
Curatam si spalam bine legumele. Taiem prazul in bucati de 2 cm. Il punem intr-o cratita la calit in ulei. Cand prazul incepe sa se ingalbeneasca, ada
A ajuns foarte la moda sa iti amenajezi un bar complet utilat in propria locuinta, dar nu intotdeauna se respecta regulile de baza si strategiile spec
Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Incalzim uleiul intr-o cratita si punem carnea sa se rumeneasca. Adaugam cepele intregi, curatate si le
Spalam carnea de vita si o lasam sa se scurga bine. O taiem in bucati mai mici, in asa fel incat sa avem cate 2 bucati de persoana. Incalzim uleiul in
- Se spala fileul de peste in apa rece, se lasa la scurs, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si se pune deoparte pe un platou; - Se toaca ceapa si m
- Se incinge uleiul de masline la foc mediu intr-o tigaie larga si inalta si se adauga aici ceapa tocata, morcovii tocati, siropul de rodie si chimion
O dieta pentru o inima sanatoasa este o dieta care presupune in primul rand implicarea activa a persoanei care practica aceasta dieta in selectarea si
Ceaiul merita sa faca parte din orice plan alimentar serios si acest lucru este calduros recomandat si de catre medici si de catre nutritionisti deoar
Indepartam samburii maslinelor, le mixam sau le pasam impreuna cu fileurile de ansoa scurse de ulei, usturoiul si miezul de paine inmuiat in apa si st
Uleiul de nuci este un ulei delicat, obtinut de obicei prin presare la rece, ca si cel de masline, si are o culoare galben-inchis, apropiata de aceea
Taiem calamarii rondele de 2 cm grosime. Facem o marinata din 3 linguri zeama de lamaie, sare, piper, putin ulei de masline si patrunjel. O turnam pes
Intr-un castron, amestecam branza cu smantana si uleiul. Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul si le incorporam in crema de branza. Condimentam cu un
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Masline
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta