Mascarpone
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti 2 forme de copt rotunde cu diametrul de 20 cm. Intr-un castron mare, cerneti faina cu praful de cop
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti 6 forme ramekin de 250 ml si tapetati-le cu hartie de copt. Impartiti miezul de paine in cele 6 for
Indepartati marginile turtei dulci. Bateti galbenusurile cu cele 2 tipuri de zahar. Separat, bateti albusurile pana se formeaza varfuri tari. Incorpor
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma de copt cu fund detasabil, cu diametrul de 23 cm si tapetati fundul formei cu hartie
Mixati mascarpone cu miere pana se incorporeaza omogen si devine o crema pufoasa. Puneti pe fiecare farfurie cate o portie mica de branza, asezati dea
Bateti galbenusurile cu zaharul intr-un castron asezat deasupra unei oale cu apa care fierbe. Amestecati cu telul pana ce compozitia devine omogena, d
Intr-o oala suficient de mare, puneti fructele uscate si 700 ml apa rece. Adaugati mierea si razuiti semintele de vanilie din pastaie. Puneti si pasta
Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Taiati capacul dovleacului si scoateti semintele. Scobiti pulpa cu ajutorul unei linguri (nu subtiati foarte
Spalati rapid 500 gr capsuni sub jet de apa rece si curatati-le de codite. Taiati capsunile in doua si puneti-le intr-un castron cu 60 gr zahar si zea
Preincalziti tigaia antiaderenta la foc mediu spre tare. Intre timp, amestecati intr-un bol faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si zah
Intr-un castronel, amestecati branza mascarpone cu suficienta miere pentru a obtine gustul dulce dorit. Asezati rondelele de portocala rosie pe o farf
Puneti prunele cu zaharul, scortisoara si vinul intr-o oala la foc mediu spre tare. Cand ajunge la fierbere, micsorati flacara si mai lasati pe foc 45
Topiti untul si caliti ceapa in el la foc mic, 5-6 min. Adaugati boabele de porumb si lasati pe foc 4-5 min, nu mai mult pentru a nu se intari. Adauga
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 100 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 25 g zahar ramase
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Mascarpone
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata