Macaroane
Pentru aluat, amestecati zaharul si drojdia cu apa, pana cand se dizolva. Adaugati uleiul de masline si sarea. Amestecati faina, pana cand este comple
Fierbeti pastele tinand cont de instructiunile de pe pachet. Lasati deoparte. Incingeti ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Prajiti ceapa pentru un minu
Pastele cu branza sunt delicioase, mai ales atunci cand sunt facute acasa. O farfurie plina de carbohidrati, inveliti intr-un sos cremos de branza top
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. Adaugati usturoiul, ceapa si feliile de carnati. Amestecati pe foc 4-5 minute, pana se r
Macaroanele cu branza sunt usor de facut si gustoase, dar, din pacate, si bogate in calorii. Este suprinzator cat de usor iti poti imbunatati reteta p
Rosiile sunt legume extrem de versatile, fie ca le savuram proaspete, in mancaruri sau sosuri. Renunta la conserve in favoarea rosiilor proaspete si a
Stim ca cina trebuie sa fie o masa cat mai usoara, cu alimente care pot fi digerate usor. Din cauza faptului ca, pentru multi dintre noi, cina este, d
Pentru a avea energie cateva ore si pentru a da randament, elevii trebuie sa manance un mic dejun satios si gustos. Odata cu inceputul noului an scola
Este timpul sa gatesti retete de toamna. Profita de oferta din piete si gateste cele mai bune mancaruri de sezon. Noi iti propunem 12 retete cu gogosa
Cel mai adesea, iarna ne ingrasam, in primul rand, pentru ca facem mai putin exercitii fizice, transpiram mai putin si, in general, suntem mai lenesi.
Curatati de coaja morcovii si dovlecelul, spalati si scurgeti de apa, tomatele si tijele de telina. Taiati legumele acestea in cubulete. Usturoiul se
Fierbem pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Le scurgem in strecuratoarea pentru chiuveta, le trecem printr-un jet de apa rece s
1 Se prajeste mai intai ceapa si usturoiul, apoi se adauga carnea tocata si ficateii si, dupa ce carnea se patrunde bine, se pun rosiile si pasta toma
Toaca ceapa si usturoiul marunt si pune-le in putin ulei la calit. Adauga si carnea, amestecand cu o lingura de lemn pana isi schimba culoarea. Stinge
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Macaroane
Fiti atenti ca mancarea sa nu fie lasata niciodata mai mult de 2 ore la temperatura camerei.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita