Gelatina
Combinati rosiile, castravetii, ardeiul gras, ceapa, otetul, piperul si pudra de usturoi intr-un castron mediu. Aduceti sucul de rosii la fierbere, du
Daca tot e foarte frig, macar sa ne indulcim! Astazi va propunem 5 retete de budinca pregatita altfel. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente. 1. Bud
Preparati cafeaua tare. Adaugati zaharul si amestecati pana se dizolva complet. Puneti gelatina in apa fierbinte si amestecati sa se dizolve. Daca ave
Curatati si radeti morcovii. Intr-o cratita, topiti untul la foc mic. Adaugati morcovii si 120 ml apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 15-20 min.
Aspicul este o mancare facuta din supa de carne, fiarta suficient pentru a elibera gelatina naturala. Evident, ingredientul de baza este carnea. Aceas
1. Puneti gelatina la inmuiat in apa rece. 2. Zdrobiti capsunile si adaugati lamaie si zahar dupa gust. 3. Incalziti o parte din frisca fara sa o aduc
Amestecati galbenusurile cu lapte si zahar si tineti la foc mic 10 minute. Adaugati smantana lichida, cafeaua instant si gelatina si amestecati bine.
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Turnati cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si lasati sa se inmoaie la foc mic. Cand ceapa devine aurie, adaugati ardei
Cu ajutorul unui mixer electric, bateti untul cu zaharul, semintele de vanilie si cafeaua solubila, pana rezulta un amestec spumos. Incorporati ouale
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Incalziti frisca cu laptele si zaharul pentru 15 minute, amestecand in continuu, dar
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gelatina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun