Gelatina
Pentru blat: Se macina biscuitii marunt pana se fac precum pesmetul, se adauga untul topit si se amesteca bine. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu
Pregatiti gelatina urmarind instructiunile de pe pachet. Intr-o oala de marime medie puneti dovleacul, laptele de cocos, zaharul, sarea si apa. Cand i
Preparati siropul aducand la fierbere cafeaua cu zahar. Micsorati flacara, adaugati bucatile de para si lasati pe foc pana se inmoaie. Scoateti perele
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Pulverizati ulei vegetal in interiorul celor 2 tavi din set. Preparati aluatul de chec preferat si imparti
Puneti zeama de ananas intr-un castronel si amestecati in ea zaharul pudra. Presarati deasupra gelatina si lasati deoparte 5 minute sa se hidrateze. P
Pentru panna cotta: Turnati 120 ml lapte intr-un castron si presarati in el gelatina. Lasati deoparte 5 minute, pana se inmoaie gelatina. Intre timp,
Fierbeti apa si turnati-o intr-un castron. Adaugati continutul pliculetelor de gelatina. Dupa ce s-a mai racit putin, adaugati mixul de sampanie si su
Se zdrobesc biscuitii pana devin foarte fini (eu am folosit blenderul), apoi se amesteca cu zaharul pudra si untul topit. Se pune amestecul in tava do
Intr-o craticioara, incalziti smantana amestecata cu siropul de menta, fara a aduce la fierbere. Puteti adauga si zahar, dar e suficient de dulce si f
Stim ca inghetata este preferata celor mici. Si mai stim si ca se apropie Ziua Internationala a Copilului. Ce le putem oferi micilor sarbatoriti? Un t
Dizolvati gelatina in apa, urmand instructiunile de pe plic si lasati sa se raceasca 10-15 minute. Intre timp, spalati si curatati capsunile, taiati-l
Intr-o craticioara, lasati gelatina la inmuiat 2 minute (in cei 60 ml apa). Adaugati laptele si cafeaua instant si incalziti la foc mediu, amestecand
Puneti gelatina in apa care fierbe si amestecati pana se dizolva complet. Mutati-o in blender, adaugati capsunile tocate si vodka (sau mixul de apa cu
Panna cotta este o sarlota clasica, facuta cu produse lactate si ingrosata cu gelatina, originara din Italia. Literalmente, inseamna crema gatita. Poa
Daca am sti cu adevarat absolut tot ce contin alimentele consumate, cred ca nu am mai cumpara nimic. Ni se pare firesc ca iaurtul cu capsuni sa fie ro
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gelatina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun