Foitaj
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti hartie de copt in ambele tavi. Asezati aluatul de foietaj in tava. Adaugati rosiile, lasand o margi
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati capacelele rosiilor si indepartati semintele. Sarati-le si puneti-le la scurs pe un gratar, cu part
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intindeti o foaie de aluat pe blatul de lucru tapetat cu faina si taiati-o in 4. Procedati la fel si cu a
Dezghetati foietajul si tapetati cu el forma de tarta. Intepati aluatul cu furculita si coaceti-l in orb. Lasati sa se raceasca. Preincalziti cuptorul
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati usturoiul si rumeniti-l. Adaugati cubuletele de sunca si sotati-l
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie mare, adaugati ciupercile si sotati la foc mic pana se
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Lasati aluatul si carnatii 30 min, pentru a ajunge la temperatura camerei. Taiati aluatul in asa fel incat
Denumirea de Phyllo vine din greaca si inseamna frunza. Cu acest tip de aluat foarte subtire si foarte fragil se pregatesc cel mai adesea placinte cu
Denumirea de Phyllo vine din greaca si inseamna frunza. Cu acest tip de aluat foarte subtire si foarte fragil se pregatesc cel mai adesea placinte cu
Intr-o oala, puneti zaharul, ouale si grisul si amestecati. Adaugati laptele, pastaile de vanilie si continuati sa amestecati. Adaugati zeama de lamai
Dupa ce se spala si se scurge de apa, pieptul de curcan se unge cu zeama de lamaie. Apoi, cu un cutit, se taie pe lungime un buzunaras la mijlocul pie
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un castron, amestecati ricotta cu galbenusul si menta (proaspata si uscata) si asezonati dupa gust. P
Feliati vanata, presarati sare si lasati-o deoparte 15 minute, dupa care o spalati si o taiati in bucatele mici. Taiati la fel si rosiile si dovlecelu
Se scoate aluatul din congelator si se lasa la decongelat (o noapte in frigider, sau circa 2 ore la temperatura camerei; in nici un caz nu se va decon
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Foitaj
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci