Faina
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
1 Incingeti cuptorul la peste 160 de grade. 2 Pregatiti si tapetati cu margarina o tava de copt de 30x20cm 3 Intr-un bol pentru gatit bateti mai intai
Framantam din toate ingredientele pentru aluat plus putina apa calduta si putin ulei (in functie de faina), un aluat ca de paine. Acoperim cu un proso
Uneori se doreste taierea carnii in felii mai subtiri, iar un maestru bucatar va face acest lucru cu usurinta feliind carnea inca usor inghetata, dupa
Spalam cartofii si ii fierbem in coaja. Intre timp, pregatim maioneza de post: amestecam faina cu jumatate de cana cu apa rece, pana se formeaza o pas
Intr-o cratita calim orezul in untul incins, dupa care stingem cu supa si fierbem la foc mic. Cand orezul este fiert, tragem vasul de pe foc. Preparam
Taiem perele cubulete si pastram cateva din ele pentru decor. Intr-o cratita topim zaharul. Adaugam cubuletele de pere si le lasam sa se inmoaie putin
Se cerne într-un vas făina, se opăreşte cu o ceaşcă de lapte clocotit şi se freacă până ce devine ca o cremă. Se pune la racorit cât suferă degetul. S
Batem spuma ouale cu zaharul pudra. Adaugam pe rand cacaua, laptele rece, nucile macinate si untul topit, amestecand continuu. Incorporam apoi drojdia
In supa de pasare sau de legume, gata preparata adaugam cartofii taiati cuburi, piper si prazul taiat rondele si lasam totul sa fiarba 20 de minute. C
Frecam galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul, iar albusurile le batem spuma cu zaharul si zaharul vanilinat. Incorporam compozitia de galbenus
Va vine sa credeti sau nu, exista si o propunere de dieta foarte serioasa, pe baza de turte, care este menita sa ajute doritorii sa isi controleze mai
Amestcam drojdia, faina, o lingura cu miere si putina apa calduta pentru a face o maia, care trebuie lasata la crescut 15-20 de minute. Dupa ce creste
Framanatam un aluat fraged cu toate ingredientele de mai sus, apoi il punem la rece. Dupa o ora, formam din aluat rulouri de grosimea unui creion, le
Amestecam galbenusurile cu zaharul si le batem spuma cu mixerul, apoi punem faina, putin cate putin, sucul de portocale, sare, praful de copt stins cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun