Faina
Curatam nuca si o punem la prajit in tigaie sau in cuptor pentru 10-15 minute. Dupa ce s-a racit o zdrobim. Punem la fiert 150ml de apa. Cand da in cl
Painea este un aliment de baza peste tot in lumea, iar istoria ei dureaza de mii de ani, timp in care atat ingredientele si modul de preparare, cat si
1 Incalziti cuptorul la 175 grade; 2 Pregatiti o tava de copt patrata si acoperiti-o cu hartie de copt unsa cu ulei vegetal 3 Combinati bine faina, pr
Curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari, apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam doar cat sa se inmoaie, nu sa devina sfaramiciosi. Intre
Pentru persoanele aflate la dieta de slabit nu este intotdeauna usor sa rezisti tentatiilor si poti uneori sa iti doresti o gustare mica si delicioasa
1 Se face mai intai de toate aluatul prin plasarea fainii si a zaharului intr-un recipient mai larg. Dupa ce se amesteca cele doua ingrediente pe usca
1. Se incinge uleiul la foc mediu, intr-o oala mai mare, si apoi se adauga cuburile de carne de vita, care se rumenesc bine, pe toate partile. 2. Se a
1 Se curata bine pestele, se scot toate oasele si se taie in bucati mai mici, apoi se lasa la indemana, intr-un bol pe masa. 2 Se curata prazul bine,
1. Se incinge o tigaie inalta la foc mediu si se pune sunca taiata subtire la prajit, unde se lasa pana ce se rumeneste pe ambele parti, apoi se adaug
Dizolvam drojdia si o lingurita cu zahar in apa calduta. Separat cernem faina. Facem in mijloc o gropita in care punem mierea, bicarbonatul stins cu o
1. Incalziti bine cuptorul la 180 de grade 2. Puneti jumatate de cana de zahar intr-un bol larg pentru amestecat si adaugati si untul, apoi dati-le la
1 Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. 2 Se ia o tava patrata de copt, nu prea mare, unde plasam fileurile de cod si le acoperim cu lapte, presaram
1 Se amesteca pe uscat faina si praful de copt intr-un bol aparte. 2 Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul pana ce devin omogene; apoi se adaug
Pe o planseta cernem faina si presaram putina sare. Facem in mijloc o gropita si turnam apa, otetul si o lingurita cu ulei. Framantam bine, pana cand
Frumusetea este o stare de bine! Esti frumoasa atunci cand te simti tu in acest fel, cand esti impacata cu felul in care arati si cu imaginea pe care
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun