Faina
1 Se combina faina cu putina sare si piper intr-un bol de gatit. Rosiile se feliaza si se tavalesc bine prin faina; 2 Se ia o tigaie in care se incing
Amestecam 3 galbenusuri cu faina, laptele, branza sfaramata bine, smantana si un strop de piper. La final, adaugam albusurile batute spuma cu un praf
Amestecam uleiul si zaharul pana cand se topesc cristalele. Putem folosi si zahar pudra, caci se va incorpora mai repede in ulei. Adaugam ouale, unul
Hrisca este o planta originara din Asia si Europa si a fost cultivata intensiv in special in China inca din secolul al 14-lea fiind privita ca o buna
Frecam untul spuma. Incorporam galbenusurile unul cate unul. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si albusurile batute spuma separat. Presaram faina cu pr
Punem la incins untul, calim iute faina, stingem cu lapte, turnat putin cate putin si adaugam si smantana. Separat batem albusurile spuma. Amestecam i
Intr-un bol amestecam faina impreuna cu bicarbonatul, praful de copt si sarea. Cu un mixer amestecam untul cu zaharul, vreo cinci minute. Adaugam, pe
Rasturnam faina intr-un vas si o amestecam impreuna cu drojdia uscata si putina sare. Facem o gaura pe mijloc si punem uleiul si laptele caldut ameste
Amestecam galbenusurile impreuna cu uleiul. Adaugam treptat zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie, amestecand incontinuu. Adaugam drojdia sfaramata
Multe dintre problemele sistemului digestiv pot fi cauzate in mod direct de folosirea unor ustensile si recipiente inadecvate pentru gatit si servit m
Gratie numarului mare de bucatarii traditionale din intreaga lume, in prezent numarul sosurilor care pot fi preparate ca ingredient pentru diferite fe
Dizolvam drojia in laptele caldut, adaugam zaharul, vanilia, oul batut si untul. Adaugam faina si un praf de sare. Framantam si lasam sa creasca la ca
Franta nu este doar o faimoasa destinatie turistica pe harta lumii, dar in egala masura este si una dintre tarile recunoscute pe plan mondial pentru t
Framantam un aluat simplu din faina, apa, sare si putin otet. Il lasam sa se odihneasca si ne ocupam de compozitie. Radem branza telemea si amestecam
Curatam ciupercile si ceapa uscata, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati de pielite. Dam prin masina de tocat sau prin r
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun