Faina
Aprindem focul la cuptor. Frecam untul spuma cu zaharul si sarea. Adaugam treptat galbenusurile, smantana si faina si framantam un aluat, pe care il l
Taiem puiul bucati pe care le condimentam cu sare, piper si le dam prin faina. Le prajim in ulei. Le punem apoi intr-o tava termorezistenta si adaugam
Se topeste untul pe bain-marie sau in microunde si apoi se lasa sa se raceasca (pana ajunge la temperatura camerei). Se amesteca toate ingredientele (
Batem oul cu faina si il diluam cu putina apa, adaugam sare si piper dupa gust. Batem pieptul de pui ca pentru snitel, il umplem cu ciuperci si cascav
Dieta anti-candidoza, departe de a se adresa doar unui grup restrans de persoane, este special gandita pentru a preveni cu succes dezvoltarea in exces
Portionam carnea si oasele si le spalam in mai multe ape. Le punem la fiert in 2l de apa rece cu sare, la foc mic pentru o ora. Indepartam mereu spuma
Se pune in cratita uleiul, mierea si zaharul si se lasa la foc mic amestecandu-se continuu pana cand e topit zaharul (cam 3-4 minute). Se ia de pe foc
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa usor sarata. Curatam de coaja cartofii fierti si raciti si ii dam pe razatoarea mare. Alegem orezul si il
Curatam pestele de eventualele oase si pielite. Il spalam si il uscam pe un servet. Stropim fileurile cu zeama de lamaie si le condimentam cu sare si
Amestecam intr-un castron faina cu praful de copt si sarea. Adaugam malaiul si zaharul si amestecam iar. Adaugam oul, galbenusul si coaja de portocala
Punem gelatina la inmuiat in 150ml apa. Inmuiem stafidele in 3-4 linguri de apa calda cu vanilie. Separam ouale, frecam galbenusurile spuma cu ½ din c
Ficăţeii se spală şi se curăţă bine. Făina de grâu şi cea de porumb (cantităţile le veţi potrivi în funcţie de cât de mulţi ficăţei gătiţi) se amestec
Pe langa asteniile de primavara, care pot cauza un disconfort vizibil, foarte multa lume a ajuns sa acuze in prezent si simptome de oboseala generaliz
Zaharul, iaurtul, oul si uleiul se pun intr-un bol, se omogenizeaza bine cu mixerul, dupa care se adauga faina si praful de copt si se continua omogen
1 Se incalzeste foarte bine cuptorul; 2 Se amesteca intr-un bol de gatit faina, branza sfaramata, oul, sarea si piperul si se framanta bine; 3 Din com
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun