Faina
- Se bate mai intai fiecare bucata de carne cu ciocanul de snitele, dar fara a face carnea prea subtire, adica sa ramana carnea la o grosime de circa
Framantam faina cu untul si zaharul, faramitam aluatul cu mainile si apoi incorporam si cele 2 linguri de cacao. Ungem cu unt o forma joasa de sufleu,
Din punctul de vedere al dietei pe care o practicam exista cateva reguli de aur care ne vor ajuta intotdeauna sa ne pastram un miros corporal placut i
Pentru crema, amestecam ouale impreuna cu zaharul si vanilia, pe foc, in baie de aburi, pana se ingroasa. Adaugam cacao, amestecand bine si lasam la r
Vinetele coapte, surse de zeama, le tocam marunt impreuna cu franzela, inmuiata o clipa in apa rece si stoarsa bine imediat. Adaugam ceapa rasa fin, c
Infasuram usturoiul si rosiile in folie de aluminiu si le coacem la cuptor. Intre timp, taiem vinetele in felii cu grosimea de 5cm. Le oparim cateva m
Cercetatori germani, americani si englezi au ajuns cu totii la aceeasi concluzie, care spune ca de-a lungul timpului omul a pierdut mult din simtul in
Ungem o forma de copt cu unt. Spalam piersicile, le taiem felii si le asezam in forma. Peste ele turnam compozitia formata din oua batute, lapte, coaj
Topim intr-o cratita pe foc 150g margarina, apoi o amestecam impreuna cu faina. Adaugam treptat laptele rece si incorporam albusurile in spuma. Vom ob
Amestecam toate ingredientele, le framantam bine pana obtinem un aluat destul de consistent, cat sa se modeleze piscoturile. Taiem piscoturile cu o fo
O dieta pentru o inima sanatoasa este o dieta care presupune in primul rand implicarea activa a persoanei care practica aceasta dieta in selectarea si
Nu de putinele ori, in bucatarie dezastrul ne pandeste exact cand ne asteptam mai putin si este indicat sa gasim o solutie imediata sau sa ne facem al
Incalzim laptele putin, pana devine caldut. Faramitam drojdia si o punem in lapte. Adaugam 20 g zahar si amestecam. Punem intr-un vas faina si 40 g za
Framantam putin ingredintele pentru aluat, il invelim in folie si il tinem o ora la rece. Ungem cu unt o forma, punem fructele confiate, intindem alua
Punem biscuitii intr-o punga si ii sfarmam cu sucitorul, asta daca nu avem robot de bucatarie. Ii amestecam impreuna cu untul topit si cu mierea de al
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata