Faina
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Amestecam intr-un castron ingredientele pentru aluat, le framantam bine si punem aluatul obtinut, acoperit, la rece pentru 30 de minute. Intre timp cu
Frecam spuma untul la temperatura camerei cu zaharul si vanilia. Adaugam pe rand ouale si mixam in continuare, pana obtinem o crema aerata. Incorporam
Intr-un bol spargem ouale, punem praful de sare si mixam bine, cand ouale s-au facut spuma, adaugam zaharul cate putin mixand pana il terminam. Trebui
Se amesteca toate ingredientele in afara de mandorle si marmelada pana obtinem un aluat fin si elastic. Acest aluat il impartim in circa 20 de bilute
300-400 g de dovleac se rade mic si se pune la calit cu o lingura de unt, pana cand se inmoaie, apoi se paseaza cu blenderul pana se obtine o cana cu
Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri galbenusurile batute trepta
Se mixeaza bine ingredientele pentru blat, adaugand ultima data faina amestecata cu praful de copt si cacaoa pudra. Apoi se toarna intr-un vas de sufl
Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma si se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza ul
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt intr-un vas mai mare. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaz
Se separa albusul de galbenus. Batem albusurile bine cu zaharul. Dupa ce s-au batut spuma, adaugam treptat galbenusurile, uleiul si laptele. Faina o a
- Paziti-va de magazinele cu temperaturi interioare ridicate si frigidere de depozitare suspecte, care emana de asemenea multa caldura. - Preferati do
Dizolvam drojidia in apa calda, amestecam impreuna cu faina, untul, un praf de sare si framantam pana obtinem un aluat omogen si elastic. Il lasam sa
Amestecam faina cu untul, apa si zeama de lamaie. Framantam putin aluatul pana se omogenizeaza si apoi il dam la rece pentru cel putin o ora. Din aces
Dizolvam drojdia in laptele caldut, cernem faina intr-un castron mare. Facem la mijloc o adancitura in care asezam zaharul, drojdia dizolvata in lapte
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata