Faina
- Se dizolva drojdia cu putin zahar in apa calda; - Se infierbanta laptele, se adauga apoi untul, se amesteca si se lasa pana ce ajunge caldut; - Se a
- Se spala bine capsunile se taie in doua si se pun la fiert in apa cu amestecul de cuisoare si scortisoara; - Intre timp se amesteca faina si smantan
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
- Se curata si se spala foarte bine aripioarele de pui, apoi se ung usor cu ou batut, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o tigaie mai larga pan
Separam albusurile de galbenusuri. Amestecam faina cu zaharul, adaugam untul moale taiat bucatele, laptele, galbenusurile si framantam un aluat omogen
Intr-un vas mare, amestecati bine condimentele, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna cu faina. Intr-un vas separat, bateti untul cu zaharul, pana o
Pentru foi, amestecam galbenusurile cu zaharul, vanilia si zeama de lamaie, pana se dizolva zaharul. Adaugam faina, nucile si albusurile batute spuma.
Pentru femei, a manca sanatos si gustos este un deziderat de zi cu zi si putine sunt acelea care nu acorda o atentie speciala acestui plan al existent
Cernem faina, adaugam untul, sarea, apa rece, zeama de lamaie si framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si il lasam sa se odihneasc
Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare 25 de minute. Intre timp tocam varza fideluta si o frecam impreuna cu putina sare. Tocam ceapa
- Se incalzeste cuptorul mai intai la 176 de grade; - Se pun toate ingredientele uscate intr-un bol si se amesteca apoi se adauga cu incetul laptele,
- Se incalzeste cuptorul la 176 de grade - Se pregatesc 3 tavi rotunde cu diametrul de 20cm care se ung usor cu unt si se pudreaza cu faina - Se amest
Taiem untul in bucatele si il lasam la temperatura camerei. Amestecam faina cu zaharul si cu sarea. Adaugam galbenusurile si untul si framantam un alu
Frecam bine untul cu zaharul, mierea si un praf de sare. Adaugam pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare. Nu adaugam un alt ou pana cand celalalt
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa. Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, casca
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata