Faina
Frecam untul cu zaharul, adaugam apoi ouale (unul cate unul), sarea si mixam bine pana se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam aluatul pe care
Curatam ceapa si ciupercile. Taiem ceapa rondele si ciupercile in feliute cat mai fine. Calim ceapa in ulei, dupa ce am presarat-o cu sare. Cand ceapa
Grasimile din hrana zilnica, de care organismul nu are nevoie pe moment sunt depozitate sub forma trigliceridelor, iar organismul poate cu de la sine
Fierbem cartofii in coaja. Ii curatam apoi si ii dam prin masina de tocat. Amestecam piureul obtinut cu ouale batute putin, cascavalul ras, 2 linguri
Curatam boabele de struguri de pe chiorchine, le spalam si le lasam la scurs. Amestecam intr-un castron zaharul cu ouale, adaugam uleiul, laptele, fai
Curatam aripioarele, le parlim putin la flacara aragazului, le spalam si le scurgem de apa. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul
Sarbatorile sunt o mare bucurie de sezon si un binevenit motiv de a manca bine si sanatos si, in ciuda opiniilor des vehiculate, nu acum riscam sa ne
Amestecam faina cu praful de copt. Ungem forma cu unt si o presaram cu pesmet. Preincalzim cuptorul. Amestecam bine untul cu zaharul, coaja de lamaie
Spalam vanata si o taiem felii subtiri, in numar cu sot. Presaram cu sare feliile de vanata si le lasam 10-15 minute la scurs, dupa care le presam uso
Iarna, din cauza lipsei de miscare si a alimentatiei bogata in calorii riscul de a castiga mult in greutate este mai mare, multe dintre preparatele co
Cernem faina intr-un vas mai mare, adaugam restul ingredientelor si framantam usor pana obtinem un aluat care se desprinde de pe degete . Dureaza cam
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin,
Intr-o oala inalta, punem la fiert 1 litru de apa. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mare morcovul si radacina de patrunjel. Curatam si taiem in cu
Puteti consulta in continuare cateva dintre trucurile de gatit utilizate in mod frecvent de bucatarii amatori din Romania, care fie au dorit sa econom
- Se spala si se feliaza varza nu prea subtire ca sa poata fi plasata in tava la cuptor; - Se incalzeste cuptorul la 160 de grade si se pregateste o t
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata