Faina
Incepem prin a pregati maiaua. Intr-un bol se pune drojdia de bere cu o lingurita de zahar si se freaca pana ce compozitia se lichefiaza si devine omo
- Se dizolva mai intai drojdia uscata in apa intr-un bol inalt si apoi se adauga tot aici laptele, zaharul si untul topit amestecandu-se totul omogen;
Frecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se dizolva. Pentru a grabi dizolvarea lui, adaugam din cand in cand cate o lingurita de apa in care a
Frecam zaharul cu untul si, cand amestecul este omogen punem faina, putina sare si putina apa, daca mai este necesar, pentru a obtine un aluat mai tar
Amestecam praful de copt cu bicarbonatul, sarea si faina. Adaugam zaharul, oul intreg, iaurtul, untul si amestecam bine. Punem apoi vanilia si pudra d
Framantam faina, nucile, untul, 1 praf sare, zaharul pudra, galbenusul si coaja de portocala pana obtinem un aluat omogen. Il infasuram intr-o folie a
Cu o durata maxima de numai 2 saptamani, dieta Scarsdale are o eficienta de invidiat in ce priveste pierderile bruste in greutate, dar solicita in ega
Punem toate ingredientele intr-un castron (inclusiv faina cat cuprinde, sa iasa un aluat elastic), mai putin bicarbonatul de sodiu si uleiul. Dizolvam
Graul si faina alba obtinuta din grau pot genera serioase probleme de sanatate nu doar celor care prezinta intoleranta la gluten, dar chiar si persoan
Spalam carnea si o taiem in felii subtiri si egale. Incingem untul si prajim bucatile de carne condimentate cu sare si piper si trecute prin faina. Le
Prajim ficateii, dar nu foarte tare. Batem 9 oua, le amestecam impreuna cu verdeata, cu faina diluata in putin lapte sau apa. Condimentam cu sare si p
Intr-un vas punem faina, untul si laptele si le amestecam bine cu mixerul pana se omogenizeaza complet. Inabusim ciupercile in unt topit, apoi le pune
- Se curata morcovii si prazul, se taie apoi in cubulete mici si se toaca fin telina; - Se incinge uleiul intr-o oala de supa, se rumenesc usor legume
- Se dizolva drojdia si zaharul in putin lapte cald si se lasa asa cam 5 minute pana ce drojdia incepe sa fermenteze; - Se amesteca cu faina si sarea
- Se separa galbenusurile din cele 5 oua. Albusurile se pastreaza separat pentru mai tarziu; - Se incinge cuptorul la 175 grade; - Se amesteca galbenu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata