Faina
Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga smantana si se continua sa se amestece bine; faina se amesteca cu drojdia si apoi se toarna im ploaie pe
Cuptorul se incalzeste la 160° C. 250 gr de faina se amesteca cu zaharul tos (su zaharul brun) si cu untul taiat in cubulete. Se amesteca cu varful de
Se taie cotorul conopidei, se spala, se scurge si apoi se desparte in buchetele mici. Se pune apa si putina sare, intr-un vas, sa fierba. Cand clocote
Prepararea meselor zilnice si sanatatea familiei sunt probleme strand legate intre ele, fiind obligatoriu ca persoana/persoanele care gatesc in mod re
Medicii ne recomanda adesea sa renuntam la sare, zahar sau grasimi saturate, dar uita sa ne propuna si alternative sanatoase la aceste ingrediente ins
Pentru ca seara aceasta se anunta a fi una de "groaza", ne-am gandit ca este important sa fiti pregatiti cel putin cu suficienta energie pentru a aler
Pentru ca seara aceasta se anunta a fi una de "groaza", ne-am gandit ca este important sa fiti pregatiti cel putin cu suficienta energie pentru a aler
Folositi o scobitoare daca doriti sa realizati riduri pe biscuiti. Daca biscuiti isi maresc dimensiunea in timpul coacerii, puteti sa-I retusati cu un
Frecam untul cu zaharul si adaugam oul si galbenusurile treptat, amestecand mereu. Punem si sarea, smantana, zaharul vanilat si la urma faina. Nu fram
Cuptorul se incalzeste la 180°. Se prepara baza: intr-un castron se amesteca 3 oua, 100 ml ulei, 100 ml lapte care a fost in prealabil incalzit intr-u
Amestecati toate aceste ingrediente. Se umple forma de silicon Halloween, care apoi este introdusa in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace cca 20
Batem albusurile spuma, adaugam zaharul, otetul, faina si, la final, nuca de cocos. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem
Amestecam faina cu untul, ouale batute, putina apa si sare. Framantam foarte putin aluatul si il punem la rece pentru 30 de minute. Intindem din el o
Prajitura aceasta are la baza principiul celor 4 sferturi, ceea ce reprezinta cantitati egale de ingrediente. Forma de silicon are buna calitate de a
Asezam faina pe planseta sub forma de movila. Facem o adancitura la mijloc, adaugam ouale si apa calduta in care am dizolvat sarea. Facem un aluat con
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata