Faina
Faina se cerne intr-un castron. Se face in mijlocul fainii un locas si se pun cele 3 feluri de lapte, zaharul, un praf de sare, praful de copt si oual
Faina se amesteca cu untul inmuiat la temperatura camerei. Laptele caldut se toarna peste aceasta baza si se amesteca in continuu cu un tel pentru a e
Este indicat ca inainte sa incepeti sa folositi aparatul, sa-l lasati sa merga in gol. In acest timp, puteti pregati aluatul pentru gofre, amestecand
Se pun ingredientele in ordinea aceasta si se programeaza masina de facut paine dupa instructiunile modelului de aparat, cu exceptia semintelor. Dupa
Se pune apa calduta cu sare, se adauga uleiul de masline. Se toarna uniform in vas faina. Se face deasupra un sant si se presara drojdia de bere uscat
Limba de vita se spala foarte bine in cateva ape reci si se freaca cu un burete de vase curat pentru a indeparta eventualele impuritati. Se pune intre
Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Ouale se bat cu zaharul pudra, se adauga faina, maizena, praful de copt si zaharul vanilat. Se amesteca totul foar
Puneti intr-un vas faina, zaharul si praful de copt. Le amestecati cu mixerul pana se omogenizeaza. Se adauga untul topit si racit, ouale frecate cu u
Intr-un castron se amesteca ouale, faina, laptele, untul topit, praful de copt, sarea si piperul. Se omogenizeaza compozitia adaugand si somonul taiat
Cerneti faina intr-un castron si faceti un spatiu in mijloc, unde veti pune maiaua din drojdie de bere. Maiaua se prepara astfel: drojdia se freaca cu
Toate ingredientele se amesteca. Compozitia rezultata trebuie sa aiba un aspect omogen, sa fie groasa si consistenta, dar usor fluida (nu va fi precum
Lintea se pune intr-un vas si se acopera cu apa in asa fel incat aceasta sa depaseasca bine stratul de linte. Se pune la foc potrivit si se fierbe 20
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Intr-un vas se amesteca apa cu laptele si sarea si se adauga untul taiat bucati mici. Se pune la fiert pe flacara. Ca
Intr-un castron se amesteca bine faina, sarea, 1 lingurita de zahar si ouale. Se adauga laptele si cidrul, se omogenizeaza si compozitia se lasa deopa
Se curata coaja celor doua lamai, se taie fin si se lasa deoparte. Sucul lor se va folosi la prepararea glazurei. Cuptorul se incalzeste la 180º C. Cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata