Faina
Ouale se bat impreuna cu un praf de sare, cu mustar si se amesteca cu branza de vaci. Se adauga faina, care se incorporeaza usor pana ce compozitia de
Faina se cerne intr-un vas mai mare, se adauga praful de copt, untul taiat cubulete, zaharul, coaja si sucul de lamaie, laptele amestecat in prealabil
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Se spala lamaile si apoi se dau pe razatoare. Coaja de lamaie se pune deoparte, iar pulpa se stoarce. Se amesteca
Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Se fierbe cca 5 min, dupa care se scurge bine de apa si se toa
Broccoli se pune la fiert sau se introduce in cuptorul cu microunde, pentru a fi gata foarte repede. Se poate folosi chiar si broccoli congelat. Dupa
Carnea se taie in cubulete si se pune la fiert in apa rece. Cand incepe sa fiarba se formeaza spuma care se ia de deasupra cu ajutorul unei spumiere.
Ciorchinii cu flori de salcam se spala si se scurg bine de apa. Se pun pe un servet din hartie absorbanta sa se scurga. Dupa ce s-au zvantat de apa, s
Ciorchinii cu flori de salcam se pun intr-o strecuratoare si se spala cu apa rece. Se lasa sa se scurga bine si apoi se tamponeaza cu servete de harti
Se prepara un aluat din faina, galbenus, ulei si un praf de sare. Se framanta coca, iar daca aceasta este prea tare se poate aduaga putin apa pentru a
Untul se topeste pe flacara fara a-l arde. Se lasa sa se raceasca. Ceaiul se pune in laptele caldut si se lasa sa se infuzeze. Separat se amesteca oua
Carnea de vita si ciupercile se taie in lamele subtiri. Felia de carne de porc impanata usor cu grasime se toaca impreuna cu 1/2 din usturoiul verde.
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se f
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca bine si se realizeaza o foaie de taitei care se pastreaza acoperita pana ce va fi pusa in forma de tort s
Intr-o cratita se incinge putin ulei si se introduc bucatile de carne. Carnea se rumeneste pe toate partile, dupa care se scoate si se pune deoparte,
Cuptorul se incalzeste la 180ºC. Branza de vaci se cauta sa fie mai vascoasa si bine scursa. Galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un castron se p
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata